Inscrie-te la newsletter
Termeni si conditii

ASOCIATIA FEMEI IN AFACERI

 

Descriere site si asociatie

1.1. Site-ul www.femei-in-afaceri.ro (denumit in continuare “site-ul”) este administrat de ASOCIATIA FEMEI IN AFACERI (denumita in continuare “Asociatia”), avand sediul in Bragadiru, Strada Libertatii, Nr. 10-16, Bl. K2, Sc. 3, Et. 2, Ap. 15, Judet Ilfov, inregistrata in Registrul Asociatiilor sub nr.: 11215/A/2010, avand CIF: 27192595.

1.2. Site-ul poate fi accesat in mod gratuit de catre orice persoana care este interesata de evenimentele si noutatile pe care le ofera www.femei-in-afaceri.ro, asa cum acestea sunt identificate in cadrul sectiunilor “Proiecte”, “Interviuri” sau “Worldwide Women” prezente in cadrul site-ului.

1.3. Site-ul reprezinta un instrument de prezentare a evenimentelor si stirilor furnizate prin accesarea acestuia, vizitatorii neavand posibilitatea de a realiza comenzi online (achizitii online).

1.4. Vizitatorii sunt acele persoane care acceseaza site-ul pentru a vizualiza informatiile continute.

1.5. Asociatia nu isi asuma raspunderea pentru eventuale erori de afisare aparute pe site, nici pentru elemente de grafica/text afisate pe site ce se dovedesc a fi eronate sau nu pot fi vizualizate, precum nu isi asuma responsabilitatea nici in ceea ce priveste buna functionarea a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri in materialele prezentate pe site, nefiind in nici un fel implicata in gestionarea acestora.

 

Continutul site-ului

2.1. Asociatia defineste prin "continut" toate informatiile afisate pe site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice sau in miscare.

2.2. Accesarea informatiilor prezentate in sectiunile de pe site, “Despre Noi”, “Proiecte”, “Interviuri”, “Worldwide Women” si „Contact” nu creaza obligatii contractuale.

2.3. Continul site-ului nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al Asociatiei. Continutul trimis de catre vizitatorii site-ului pentru a putea fi publicat intra sub restrictiile drepturilor de proprietate intelectuala.

2.4. Asociatia isi rezerva dreptul de a afisa informatii corespunzatoare doar cu titlu de prezentare.

2.5. In cadrul site-ului vor fi afisate preturile serviciilor ce pot fi contractate.

2.6. Asociatia isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul site-ului fara acordul prealabil al vizitatorilor si fara a-i notifica pe acestia din urma in prealabil.

2.7. Asociatia nu isi asuma raspunderea pentru suspendarea sau intreruperea functionarii site-ului.

 

Drepturile de proprietate intelectuala

3.1. Intreg continutul site-ului este proprietatea exclusiva a Asociatiei si drepturile de autor asupra textelor si imaginilor publicate ii apartin in totalitate. Fara acordarea anticipata a permisiunii, nu puteti copia, distribui sau transfera nici un material de pe acest site. Drepturile de autor pentru materialele de pe acest site sunt protejate de legislatiile relevante in materie de proprietate intelectuala. Orice cerere legata de permisiunea de a folosi aceaste materiale poate fi trimisa prin e-mail la adresa: contact@femei-in-afaceri.ro.

3.2. Asociatia utilizeaza marcile inregistrate mentionate in cadrul website-ului, in calitate de licentiat autorizat.

3.3. Folosirea sau imitarea marcilor inregistrate sau a continutului ce face obiectul protectiei drepturilor de autor fara autorizarea prealabila a Asociatiei, chiar daca se indica originea reala sau daca se adauga mentiuni ca „gen, tip, imitatie” si alte asemenea, este strict interzisa.

3.4. Asociatia isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment.

3.5. Site-ul poate contine link-uri catre alte domenii aflate in proprietatea sau operate de terte parti. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori. Asociatia nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de prelucrare a datelor cu caracter personal, confidentialitate sau securitate si de functionalitate aferente acestor site-uri.

3.6. In conditiile in care transmiteti date protejate prin intermeidul drepturilor de proprietate intelectuala catre Asociatie declarati ca:

- acordati Asociatiei o licenta neexclusiva, gratuita, nelimitata in timp si spatiu, pentru toate drepturile de autor asupra continutului. Prin trimiterea materialului, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca transmiteti Asociatiei dreptul de a publica, republica si mentine informatiile, cata vreme site-ul exista, precum si un drept neexclusiv si nelimitat in timp de a publica, republica, si traduce materialul in orice fel de publicatie;

- sunteti autorul continutului transmis sau ca aveti dreptul de a-l transmite;

- exonerati de raspundere Asociatia cu privire la orice plangere facuta de terti referitoare la continutul transmis.

3.7. Asociatia isi rezerva dreptul de a corecta, modifica sau sterge continutul postat de dumneavoastra fara informare prealabila. Modificarile sau corectarile vor respecta continutul intial transmis de dumneavoastra, nefiind afectata esenta acestuia.

3.8. FIA FEMEI IN AFACERI este marca inregistrata. Este interzisa utilizarea acestei marci de catre orice terta persoana in activitati comerciale, in orice mod, fara un acord scris din partea titularului sau Asociatiei in calitate de licentiat.


Accesarea site-ului

4.1. In cazul nerespectarii de catre vizitatori a modului legal de utilizare a site-ului, Asociatia nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele care ar putea aparea.

4.2. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete prin intermediul adreselor de contact, Asociatia isi rezerva dreptul de a refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciilor site-ului.

4.3. Utilizarea site-ului de catre vizitatori se realizeaza pe propria raspundere a acestora.

4.4. Orice observatie privitoare la continutul site-ului poate fi semnalata printr-un mesaj trimis la adresa de e-mail: contact@femei-in-afaceri.ro

4.5. Asociatia va furniza un raspuns, atunci cand este cazul, in maximum 30 de zile lucratoare. In situatia in care mesajul nu este primit din cauza unei defectiuni tehnice, vizitatorul este rugat sa revina cu un nou mesaj, avand acelasi continut.

 

Limitarea dreptului de accesare a site-ului

5.1. Asociatia isi rezerva dreptul de a limita accesul/de a nu raspunde solicitarilor oricarui vizitator (spre exemplu, fara ca urmatoarea enumerare sa aiba insa caracter limitativ, in situatia in care constata incalcarea de catre vizitatori a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului, in situatia in care apar probleme de natura tehnica sau de securitate etc.).

5.2. Asociatia poate, de asemenea, restrictiona dreptul vizitatorilor site-ului/sa nu raspunda solicitarilor in cazul in care continutul furnizat prin intermediul adreselor de e-mail de la sectiunea “Contact” sau cel furnizat prin intermediul crearii contului este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator, intimidant.

 

Publicitate si promotii

6.1. Asociatia poate desfasura in orice moment campanii de publicitate si/sau promotii in orice sectiune din site. Campaniile si promotiile derulate nu necesita acordul vizitatorilor site-ului. Prelucrarea datelor cu caracter personal in cadrul campaniilor de publicitate si/sau promotiilor organizate se va efectua in conformitate cu regulile privind prelucrarea datelor personale inserate in regulamentul fiecarei campanii/promotii, aceasta neputand fi extinsa la alte scopuri in afara celora asupra carora persoanele vizate (participantii) au fost informate.

 

 

Dispozitii finale

7.1. Prezentul document se completeaza cu Politica de Confidentialitate si Politica de Cookies, disponibile pe site.

7.2. Asociatia recomanda tuturor vizitatorilor sa parcurga intreg continutul prezentului document cu atentie, apoi sa adreseze orice tip de intrebare privind intelegerea lor la adresa: contact@femei-in-afaceri.ro . Se va furniza un raspuns in maximum 30 de zile lucratoare.

7.3. Orice neintelegeri aparute intre Asociatie si vizitatorii site-ului vor fi solutionate pe cale amiabila si, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, partile se vor adresa instantelor competente.

 

2020 Copyright ASOCIATIA FEMEI IN AFACERI

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24