Derularea relatiilor de munca, aspecte practice – workshop organizat de Femei in Afaceri si EY Romania

Femei in Afaceri si Ernst&Young Romania organizeaza workshop-ul „Derularea relatiilor de munca – aspecte practice” – joi, 1 octombrie 2015, ora 13:00, la Ernst & Young Bucharest Tower Center.

Nume si prenume: Nicoleta Gheorghe
Functie: Avocat Senior
Compania: EY Romania
Tema intalnirii: Derularea relatiilor de munca, aspecte practice – workshop organizat de Femei in Afaceri si EY Romania
Data: 01-10-2015

Esti antreprenoare si vrei sa cunosti toate informatiile necesare pentru desfasurarea eficienta a relatiilor de munca? Ai nevoie de informatii practice despre realizarea, modificarea si incheierea contractelor de munca, a regulamentelor interne si a altor documente necesare?

 

Poti afla toate aceste informatii si multe altele la workshop-ul „Derularea relatiilor de munca – aspecte practice”, organizat de Femei in Afaceri si Ernst&Young Romania!

 

Cand si unde?

Joi, 1 octombrie 2015, intre orele 13:00 si 16:00, la sediul Ernst & Young din Bucuresti (Bucharest Tower Center, etajul 22, Bulevardul Ion Mihalache, nr. 15-17, Sector 1)

 

Evenimentul este gratuit si este deschis doar membrelor Femei in Afaceri. Pentru inregistrare va rugam sa ne scrieti la membership@femei-in-afaceri.ro, iar mai multe informatii puteti afla la numarul de telefon 0762 677 111, persoana de contact – Madalina Vlaicu. Numarul de locuri este limitat.

 

Coffee break & Lunch incluse.

 

Aspecte propuse pentru discutie:

  • Etape premergatoare incheierii contractului individual de munca.
  • Categorii de contracte individuale de munca – alegerea contractului potrivit.
  • Elemente obligatorii ale contractului individual de munca.
  • Fisa postului si criteriile de evaluare – importanta lor in contextul executarii contractului individual de munca.
  • Derularea relatiilor de munca – acordarea drepturilor salariatilor.
  • Modificarea contractului individual de munca.
  • Contractul colectiv de munca – obligativitatea negocierii. Ce putem reglementa exclusiv prin contractul colectiv de munca?
  • Regulamentul intern – elemente obligatorii si elemente cheie. Procedura cercetarii disciplinare si procedura evaluarii performantelor salariatilor.
  • Incetarea corecta a raporturilor de munca. Riscurile la care sunt supusi angajatorii in cazul izbucnirii unui conflict individual de munca.
  • Sesiune de intrebari in legatura cu tematica prezentata.

 

Nicoleta Gheorghe

Tema va fi prezentata de Nicoleta Gheorghe, avocat senior in cadrul Radu si Asociatii SPRL, firma de avocatura corespondenta EY in Romania. Nicoleta coordoneaza practica de dreptul muncii si are o experienta in domeniul juridic de peste 9 ani. Experienta sa include acordarea de consultanta cu privire la diverse aspecte de dreptul muncii cum ar fi incheierea si modificarea contractelor individuale de munca, concedieri individuale sau colective, transferul angajatilor ca urmare a transferului de intreprindere (fuziuni/divizari, transfer de business), negocieri colective, sanctiuni disciplinare, detasari internationale, securitate si sanatate in munca, formare profesionala, redactare contracte colective de munca, regulamente interne, asistenta in timpul controalelor din partea inspectiei muncii.

 

Informatii despre Ernst&Young Romania: http://www.ey.com/RO/en/Home

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24