Consultanta in afaceri si strategie de business – workshop organizat de Femei in Afaceri si EY Romania

Femei in Afaceri si Ernst&Young Romania organizeaza workshop-ul „Consultanta in afaceri si strategie de business” – joi, 12 noiembrie 2015, ora 10:00, la Ernst & Young Bucharest Tower Center.

Nume si prenume: Mircea Giurcan
Functie: Manager
Compania: EY Romania
Tema intalnirii: Consultanta in afaceri si strategie de business – workshop organizat de Femei in Afaceri si EY Romania
Data: 12-11-2015

Ce inseamna consultanta de business/strategica?

 

Care sunt asteptarile, cu ce se confrunta un consultant de business?

 

Modelul de business al unei companii de consultanta, specializare si return on investment.

 

Provocarile cu care se confrunta piata locala de consultanta.

 

Poti afla toate aceste informatii si multe altele la workshop-ul „Consultanta in afaceri si strategie de business”, organizat de Femei in Afaceri si Ernst&Young Romania!

 

Cand si unde?

Joi, 12 noiembrie 2015, intre orele 10:00 si 13:00, la sediul Ernst & Young din Bucuresti (Bucharest Tower Center, etajul 22, Bulevardul Ion Mihalache, nr. 15-17, Sector 1)

 

Evenimentul este gratuit si este deschis doar membrelor Femei in Afaceri. Pentru inregistrare va rugam sa ne scrieti la membership@femei-in-afaceri.ro, iar mai multe informatii puteti afla la numarul de telefon 0762 677 111, persoana de contact – Madalina Vlaicu. Numarul de locuri este limitat.

 

Coffee break & Lunch incluse.

 

Mircea Giurcan

Tema va fi prezentata de Mircea Giurcan, Manager in cadrul departamentului de consultanta in afaceri din cadrul EY Romania, fiind specializat in activitati de imbunatatire a proceselor de business, strategie si restructurare. Mircea este de profesie inginer economist, fiind absolvent al Facultatii de Inginerie in Limbi Straine, Departamentul German, din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti.

In ultimii 5 ani a coordonat proiecte de consultanta atat pentru clienti - mari corporatii internationale, cat si pentru institutii publice, beneficiind astfel de o expunere semnificativa si, concomitent, de o foarte buna intelegere a pietei locale de consultanta.

 

Informatii despre Ernst&Young Romania: http://www.ey.com/RO/en/Home

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24