Together for Christmas! 2012


Femei in Afaceri va invita marti, 18 decembrie 2012, ora 19:00, la Ceainaria Joie de Vivre pentru a sarbatori impreuna finalul de an si dezvoltarea unei comunitati profesioniste de business la feminin.

Nume si prenume: Together for Christmas! 2012
Tema intalnirii: Together for Christmas! 2012
Data: 10-12-2012

Va asteptam sa ne bucuram de momentul Craciunului in cartierul Cotroceni, intr-o casa cu farmec si iz de poveste, intima si primitoare, spatiu conceput de doua tinere antreprenoare.
 

Vom descoperi in fiecare coltisor cate o surpriza: gustari pregatite de gazdele noastre, produse dulci din candy bar-ul Madame Lucie, vinuri alese marca Aurelia Visinescu, aranjamente florale de la Petalia si cadouri generoase de la parteneri.
 

Atmosfera relaxata va fi condimentata cu momentul dedicat premierii celor mai interesante business-uri din comunitate. Vom afla si cine este cel mai apreciat speaker al anului 2012, votat de membrele noastre.
 

Vom impodobi impreuna brazii de Craciun pe care ii vom dona copiilor din centrele de plasament din sectorul 3 si vom depana povestile de peste an.

Seara se va incheia cu o tombola, fiecare dintre participante avand sansa de a primi un cadou, pe langa darurile pregatite de MELI MELO si WELLA pentru toata lumea.
 

“Dar din dar se face Rai”, asa ca va invitam sa contribuiti la frumusetea bradutilor pe care ii vom darui copiilor, aducand un glob, beteala sau orice ornament potrivit.
 

DE CE SA PARTICIPATI
 

  • Pentru a va oferi un moment autentic de relaxare si o seara petrecuta alaturi de persoane care au preocupari comune
  • Pentru oportunitatea de a cunoaste business-uri diferite si de a face un networking de calitate
  • Pentru a avea acces la informatii valoroase direct de la sursa: vor fi prezente la eveniment reprezentante ale companiilor partenere
  • Nu in ultimul rand, pentru cadouri si pentru tombola, deoarece sunt produse destinate femeilor si pentru ca oricine are dreptul sa se bucure din cand in cand de cadouri!
 

ACCESUL LA EVENIMENT
 

Costul evenimentului este de 139 de lei (nu se percepe TVA / consumatie inclusa).

 

Rezervaricontact@femei-in-afaceri.ro / 0724 345 739      
 

Membrele Femei in Afaceri au prioritate si vor avea urmatoarele discounturi:

  • membrele Silver - 15% 
  • membrele Gold  - 30% 

Va rugam sa faceti o rezervare din timp, numarul de locuri este limitat!

 

Plata se va face exclusiv prin OP in contul asociatiei Femei in Afaceri: RO 58 BTRL 044 01 205 T 606 20XX deschis la Banca Transilvania, CIF 27192595. Dovada platii se va trimite prin e-mail: contact@femei-in-afaceri.ro, insotita de urmatoarele informatii: numele dvs., compania, functia si date de contact.
 

Dress code: smart casual
 

Locatie: Ceainaria Joie de Vivre, Strada Nicolae Paulescu nr. 61, sector 5

 
Multumim: 
 

Parteneri

MELI MELO   WELLA  ABATTE   Madame Lucie  Aurelia Visinescu • NISSA •  Delonghi   Sudio Casa  Garanti Leasing  Petalia  Les saveurs d'Yveline • Books-Express.ro  DGASPC sector 3 A BEST Foreign Language Center
 

Parteneri media

manager.ro  businesslive.ro   avocatnet.ro  2luxury2.ro

 

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24