Summer Cocktail Femei in Afaceri si Camera de Comert Romano-Olandeza 2015

Impreuna cu Camera de Comert Romano-Olandeza (NRCC), Femei in Afaceri a organizat miercuri, 8 iulie 2015, la Palatul Noblesse din Bucuresti, un Summer Cocktail pentru membrii celor doua organizatii.

Nume si prenume: Summer Cocktail Femei in Afaceri si Camera de Comert Romano-Olandeza 2015
Tema intalnirii: Summer Cocktail Femei in Afaceri si Camera de Comert Romano-Olandeza 2015
Data: 08-07-2015

Unul dintre cele mai elegante spatii din Bucuresti, cocktail-uri si finger food, peste 70 de participanti si networking de calitate – astfel poate fi descris evenimentul organizat de Femei in Afaceri si de Camera de Comert Romano-Olandeza pe data de 8 iulie 2015, la Palatul Noblesse din Bucuresti.

 

Membrele Femei in Afaceri si membrii NRCC s-au bucurat de o seara in care au putut imbina relaxarea cu business-ul, au putut schimba impresii despre cele mai bune cocktail-uri, dar si carti de vizita, au reintalnit prieteni vechi si si-au facut cunostinte noi.

 


Cand temperaturile cresc si gandurile incep sa se indrepte catre vacanta, Summer Cocktail-ul organizat de Femei in Afaceri si NRCC a adus in mijlocul orasului o oportunitate de a petrece timpul intr-o companie de exceptie, ducand business networking-ul la nivelul urmator, intr-un spatiu informal, dar deosebit de sofisticat.

 

Summer Cocktail

Evenimentul a inceput la ora 18:30 si s-a terminat tarziu spre seara, discutiile fiind animate si pline de idei si inspiratie!


Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24