Femei in Afaceri si Automobile Bavaria in vizita la Crama Lacerta

Un eveniment neconventional, organizat vineri, 26 iunie 2015, de Femei in Afaceri impreuna cu Automobile Bavaria, cea mai mare retea de distributie BMW din Europa Centrala si de Est.

Nume si prenume: Femei in Afaceri si Automobile Bavaria in vizita la Crama Lacerta
Tema intalnirii: Femei in Afaceri si Automobile Bavaria in vizita la Crama Lacerta
Data: 26-06-2015

Intr-un traseu impresionant de 100 de kilometri spre crama si podgoria Lacerta din Judetul Buzau, o parte dintre membrele Femei in Afaceri, insotite de echipa Automobile Bavaria, au avut oportunitatea de a testa 7 masini BMW (BMW X1, BMW X3, BMW X5, BMW X6, BMW Seria 1, BMW Seria 6 Gran Coupé) si MINI Cooper.

 

Intalnirea a inceput devreme, cu o cafea savurata la sediul Automobile Bavaria Baneasa, alaturi de echipa si cu o prezentare a brandului si masinilor distribute, ce ne-a pregatit cu informatiile necesare despre automobilele ce urmau a fi testate, dar si despre modele noi, hybrid sau alte marci mai putin cunoscute.

 

Fiecare membra participanta a avut oportunitatea de a testa fiecare dintre cele 7 masini, in drumul catre crama existand doua puncte de oprire in care s-a facut schimbul si s-au putut impartasi impresii despre fiecare dintre ele.

 
Femei in Afaceri si Automobile Bavaria in vizita la Crama Lacerta
 

Dupa un pranz delicios preparat chiar de gazdele noastre de la crama Lacerta, timp in care am avut oportunitatea de a discuta despre viitoare posibilitati de colaborare intre membrele participante, de a schimba idei si planuri de business, am inceput turul cramei, din punctul in care ajung strugurii dupa ce sunt culesi pana la imbutelierea vinului si etichetarea sticlelor.

 

Procesul este unul complex, ce parcurge foarte multi pasi si care incepe cu ingrijirea corespunzatoare a vitei de vie, culegerea si sortarea strugurilor, procesarea si pastrarea lor la temperatura optima, calitatea butoaielor si a depozitarii vinului, pana in punctul in care vinul ajunge in sticle si este distribuit mai departe catre comercianti specializati si restaurante. Toate aceste informatii sunt importante atunci cand ne dorim sa alegem un vin de calitate, iar un minin de cunostinte este necesar pentru a face alegerea potrivita.

 
Femei in Afaceri
 

Dupa 10 ore petrecute intr-o companie deosebita, la volanul a 7 dintre cele mai puternice masini si un tur fascinant al dealurilor cu aer curat din judetul Buzau, le multumim membrelor participante pentru entuziasm si buna-dispozitie, echipei Automobile Bavaria pentru profesionalism si ajutorul oferit si echipei Lacerta pentru ospitalitate si recunoasterea lucrurilor de calitate!


In continuare, va invitam sa vedeti albumul foto realizat de fotograful George Ionita.

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24