Meet the BUSINESS! Helvetansa: Cadouri cu rafinament

Este stiut faptul ca fiecare brand are o poveste, iar in spatele fiecarei povesti sta un fondator si echipa sa. Prin intermediul acestui proiect, patrundem in culisele afacerilor si avem ocazia sa descoperim fiecare poveste de succes, pentru a afla ce a stat la baza succesului fiecarui business pe care il aducem in prim-plan.
 

Nume si prenume: Meet the BUSINESS! Helvetansa: Cadouri cu rafinament
Compania: Helvetansa
Tema intalnirii: Meet the BUSINESS! Helvetansa: Cadouri cu rafinament
Data: 26-11-2013

Pentru a incununa incheierea acestui an cu o experienta deosebita, va propunem o intalnire cu o lume plina de rafinament - brandul Helvetansa. Ne vom bucura impreuna de un curs de orologerie, vom testa bijuterii, accesorii si vom putea sa achizitionam produse cu discount pentru sarbatorile de iarna!

 

Evenimentul va avea loc marti, 26 noiembrie 2013, incepand cu ora 18.30, la sediul magazinului Helvetansa de pe Calea Victoriei nr.68-70 (zona B1TV).Accesul la eveniment
se face pe baza confirmarii invitatiei de participare. Numarul locurilor disponibile este limitat, iar membrele Femei in Afaceri au prioritate.

 

Pentru inscrierea la eveniment, cat si pentru detalii, va rugam sa transmiteti solicitarile pe adresa de e-mail membership@femei-in-afaceri.ro, pana la data de 24 noiembrie 2013.


DESFASURATORUL EVENIMENTULUI:

18.30 -19.00: primirea invitatelor

19.00 -19.40: curs neconventional de orologerie

19.45 - 20.00: prezentarea conceptului Helvetansa

20.00 -20.30: prezentarea si testarea bijuteriilor si accesoriilor

20.30 - 21.00: business networking


BENEFICIILE PARTICIPARII LA EVENIMENT:

 

Curs practic de orologerie : cum se construieste un ceas

Prezentarea gamei extinse Helvetansa si a optiunilor de produse disponibile

Networking intr-o ambianta de lux

 


DESPRE HELVETANSA

Prin intermediul celor doua locatii de lux din centrul Bucurestiului, Helvetansa isi propune sa seteze un reper absolut pentru lux si calitate, aducand in atentia clientilor din Romania cea mai diversificata gama de ceasuri elvetiene, bijuterii si accesorii, toate intr-o ambianta fara egal.


In filosofia Helvetansa se regasesc, in mod firesc, principalele trasaturi ale marcilor ce i-au propulsat cu succes in acest domeniu exclusivist: precizia specifica ceasurilor elvetiene, eleganta, exuberanta, atentia si grija acordate fiecarui client.


Helvetansa reprezinta in exclusivitate in Romania cele mai prestigioase manufacturi de ceasuri de mana pentru femei si barbati – Vacheron Constantin, Cartier, Piaget, Baume & Mercier, Carl F. Bucherer, Chanl, Officine Panerai, Vulcain – cat si cea mai extinsa paleta de colectii de la Longines, Tissot, Rado si Movado. In completarea acestor colectii vin si cele mai renumite brand-uri pentru  ceasuri de buzunar sau de birou.

 

Bijuteriile de la Piaget, Chaumet, Frieden sau Leo Wittwer aduc stralucire ambiantei, iar accesoriile elitiste – instrumente de scris, genti sau cutii muziale –  inchid cu eleganta discreta gama pe care Helvetansa o propune pentru a raspunde celor mai pretentioase asteptari.

 

Fiecare brand ce se regaseste cu mandrie in portofoliul Helvetansa are in spate o poveste fara egal, cu adanci radacini in universul special al acestor produse, iar specialistii Helvetansa sunt pregatiti sa transforme fiecare astfel de istorie intr-o experienta de neuitat pentru toti cei ce calca pragul magazinelor.


Mai multe detalii pe www.helvetansa.ro 

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24