Meet the BUSINESS!

Femei in Afaceri lanseaza proiectul Meet the BUSINESS!, un proiect prin care ne dorim sa aducem afacerile si oamenii care le detin mai aproape de potentialii clienti si consumatori.

 

Nume si prenume: Ivatherm
Functie: Meet the BUSINESS!
Tema intalnirii: Meet the BUSINESS!
Data: 06-03-2012

Este stiut faptul ca fiecare brand are o poveste, iar in spatele fiecarei povesti sta un fondator si echipa sa.

Prin intermediul acestui nou proiect vom patrunde in culisele afacerii si vom avea ocazia sa aflam multe lucruri interesante chiar de la fondatorul businessului.
 

Prima intalnire pe care vi-o propunem este cea cu brandul Ivatherm, reprezentat de dna Rucsandra Hurezeanu, fondatoarea acestuia. Evenimentul va avea loc joi, 15 martie 2012, ora 18:00, la sediul Ivatherm, strada Argentina nr. 22, ap. 1.


DESPRE IVATHERM

In anul 2005, dupa multe cercetari si studii clinice aprofundate privitoare la efectele apei termale Herculane asupra pielii, ia nastere Ivatherm, prima companie romaneasca de dermocosmetice dedicate pielii sensibile, utilizand beneficiile miraculoasei ape termale.


Fondatoarea si Directorul General al companiei Ivatherm este Dr.Rucsandra Hurezeanu, prezenta la una dintre sesiunile “Meet the WOMAN!” de anul trecut. Experienta pe care a acumulat-o lucrand in pozitii de top management in companii multinationale din Franta si Romania a fructificat-o prin infiintarea propriei companii, al carei specific imbina original conceptul de frumusete prin sanatate.


Cresterea numarului de alergii si a frecventei pielii sensibile a devenit o certitudine. Ca urmare, a aparut nevoia crearii de produse sigure, eficiente. Ivatherm aduce solutii corective complete fiecarui tip de piele, ajutand-o sa-si regaseasca durabil functionarea originala si echilibrul fiziologic.


Produsele Ivatherm, formulate si fabricate in Franta, sunt formule proprii, unice si originale.


Istoria apei termale Herculane incepe acum 2000 ani, cand romanii au descoperit  beneficiile ei terapeutice. Proprietatile calmante si antiiritante asupra pielii au fost demonstrate prin masuratori exacte ale inhibitiei mediatorilor inflamatiei. Asa se explica atractia deosebita pe care oamenii au avut-o dintotdeauna fata de Herculane.


Ivatherm, companie cu capital integral romanesc, a devenit astazi unul dintre primii jucatori pe piata de dermocosmetice din Romania.


Un interviu cu Rucsandra Hurezeanu puteti citi aici.

www.ivatherm.ro


ACCESUL LA EVENIMENT

COSTUL evenimentului este de 100 de lei (nu se percepe TVA).

! Accesul la eveniment se face doar dupa ce primiti un e-mail de confirmare din partea organizatorilor si, ulterior, faceti dovada platii.

Plata se face exclusiv prin ordin de plata in contul asociatiei Femei in Afaceri: RO 58 BTRL 044 01 205 T 606 20XX deschis la Banca Transilvania, CIF 27192595. Dovada platii se va trimite prin e-mail la: contact@femei-in-afaceri.ro, insotita de urmatoarele informatii: numele dvs., compania, functia si date de contact.

Mobil de contact: 0724 345 739.


DESFASURATORUL EVENIMENTULUI:

18:00 – Welcome & coffee

18:15 – Prezentarea companiei Ivatherm de catre dna Rucsandra Hurezeanu

19:15 – Sesiune de testare de produse

19:45 – Business Networking

20:00 – Finalul evenimentului


BENEFICIILE PARTICIPARII LA EVENIMENT:

  • Oportunitatea de a avea acces la informatii de business chiar de la fondatorul afacerii
  • Testarea produselor Ivatherm
  • Conectarea cu alte afaceri prin intermediul sesiunii de networking


ACCESUL LA  EVENIMENT PRESUPUNE:

  • Plata taxei de participare la eveniment
  • Atitudine profesionista
  • Carti de vizita
  • Respectarea orei de incepere a evenimentului

N.B.: Inscrierile se fac in ordinea in care se primesc, dar vor avea prioritate participantele cu cele mai multe prezente la intalnirile “Meet the WOMAN!”.


Partener mediamanager.ro

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24