Meet the BUSINESS! a Woman in Business project CASA JAD Exclusive – health with jade stones!

Femei in Afaceri a lansat proiectul “Meet the BUSINESS!”, un proiect prin care aduce afacerile si oamenii care le detin mai aproape de potentialii clienti si consumatori.

Nume si prenume: Meet the BUSINESS!
Compania: Casa JAD Exclusive
Tema intalnirii: Meet the BUSINESS! a Woman in Business project CASA JAD Exclusive – health with jade stones!
Data: 09-04-2013

Este stiut faptul ca fiecare brand are o poveste, iar in spatele fiecarei povesti sta un fondator si echipa sa.

Prin intermediul acestui nou proiect vom patrunde in culisele afacerii si vom avea ocazia sa aflam multe lucruri interesante chiar de la fondatorii businessului.


Va propunem o intalnire cu centrul de sanatate CASA JAD Exclusive, reprezentat de Nicoleta Magargiu, managerul centrului.

Evenimentul va avea loc joi, 18 aprilie 2013, ora 18:00, la sediul Casa Jad, strada Craciun nr. 4, etaj 2, sector 1.

 

DESPRE CASA JAD

 

CASA JAD a luat nastere in decembrie 2009, prin deschiderea primului centru de prezentare, testare si vanzare al aparatelor de masaj cu pietre de jad in Pitesti. S-a bucurat de un succes rasunator, reusind sa schimbe viata a sute de clienti care au decis si reusit sa-si trateze probleme de sanatate cu ajutorul produselor concepute pe baza principiilor medicinei traditionale chineze. Vestea despre beneficele terapii a circulat repede asa ca la cererea publicului s-a deschis un nou centru in Bucuresti.

Astfel, in 2011 se deschid portile CASA JAD Exclusive Health & Wellness, un concept diferit fata de centrul de sanatate din Pitesti, dorind sa ofere bucurestenilor grija fata de sanatatea lor dar si mult ravnita relaxare, atat de necesara vietii agitate pe care acest oras o impune. Drept urmare, CASA JAD Exclusive Health & Wellness isi asteapta oaspetii intr-un mediu primitor, confortabil si relaxant pentru a face cunostinta cu produse de termomasaj cu pietre de jad si proceduri premium de intretinere a sanatatii.

 

Centrul ofera sanatate obtinuta natural prin puterea masajului cu raze infrarosii, pietre de jad si ioni negative, tratand ratam cauze, nu doar simptome!

Intr-o lume in care motivatia profitului are prioritate fata de bunastarea oamenilor si unde interesele profesionale calca in picioare constiinta etica, CASA JAD Exclusive Health & Wellness va invita sa va reincarcati cu surse naturale de energie prin intermediul aparatelor de masaj cu pietre de jad.

Specialistii centrului fac tot posibilul sa ofere publicului metode naturale de mentinere a sanatatii generale a organismului, intarire a sistemului imunitar, recuperare a calitatii vietii, pierdute din cauza stresului, vietii agitate pe care o avem, varstei, bolilor, stilului de viata nesanatos si haotic. CASA JAD  este unicul centru de sanatate din Romania care ofera solutii naturale pentru sanatatea generala a intregului organism!

 

www.casajadexclusive.ro

www.casajad.ro


ACCESUL LA EVENIMENT

COSTUL evenimentului este de 100 de lei (nu se percepe TVA).

Accesul la eveniment se face doar dupa ce primiti un e-mail de confirmare din partea organizatoarelor si faceti dovada platii. Membrele Femei in Afaceri au prioritate.

Plata se face exclusiv prin ordin de plata in contul asociatiei Femei in Afaceri: RO 58 BTRL 044 01 205 T 606 20XX deschis la Banca Transilvania, CIF 27192595. Dovada platii se va trimite prin e-mail la: inscrieri@femei-in-afaceri.ro, insotita de urmatoarele informatii: numele dvs., compania, functia si date de contact.

Informatii suplimentare: 0724 345 739.


DESFASURATORUL EVENIMENTULUI:

18:00 – Welcome!

18:15 – Prezentarea companiei Casa Jad

18:45 – Sesiune de testare de produse/servicii

19:45 – Business Networking

20:00 – Finalul evenimentului


BENEFICIILE PARTICIPARII LA EVENIMENT:

  • Oportunitatea de a avea acces la informatii de business chiar de la fondatorii afacerii
  • Testarea produselor Casa Jad
  • Conectarea cu alte afaceri prin intermediul sesiunii de networking


ACCESUL LA  EVENIMENT PRESUPUNE :

  • Plata taxei de participare la eveniment
  • Atitudine profesionista
  • Carti de vizita
  • Respectarea orei de incepere a evenimentului


PARTENERI MEDIA

 

businesslive.ro • manager.ro • avocatnet.ro • 2luxury2.com • incont.ro • romania-insider.com • cariereonline.ro • business-review.ro

 

 

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24