Sa socializam altfel!


Marti, 3 mai 2011, socializam altfel! Intre intalnirile de socializare in formula clasica isi face loc si ideea de socializare altfel, mai relaxata, in prezenta unei persoane publice, care ne va introduce in culisele vietii sale personale si profesionale.

Nume si prenume: Dana Savuica
Functie: Model, jurnalist, om de PR
Tema intalnirii: Sa socializam altfel!
Data: 15-04-2011

Pe 3 mai, la Capital Plaza Hotel, incepand cu ora 18:30, ne vom bucura de prezenta Danei Savuica, despre care am aflat multe lucruri interesante in interviul lunii aprilie. Dana va avea un dialog cu noi in prima parte a intalnirii, atunci cand ne va dezvalui cum reuseste de atata timp sa echilibreze viata personala cu provocarile unei vieti profesionale extrem de activa.


In a doua parte a intalnirii noastre, Dana va povesti despre cel mai nou proiect al sau – parfumul Challenge by Dana Savuica. In acest proiect i s-au alaturat parteneri valorosi, iar pe unii dintre ei ii vom cunoaste si noi prin intermediul cadourilor pe care le ofera pentru tombola evenimentului. Ni s-au alaturat, de asemenea, si parteneri care doresc sa se adreseze comunitatii Femei in Afaceri prin intermediul produselor si serviciilor pe care le detin.


V-am pregatit cadouri valoroase:


DIA VYNNE ofera un voucher in valoare de 1000 de lei (o tinuta, la alegere, din colectiile disponibile)


ADESGO ofera dresuri cu aloe vera, din colectia Primavara 2011


SLIMART ofera 3 vouchere cu tratamente de infrumusetare:

- un voucher de 100 euro – un tratament Diamond Peeling (tratament facial complex cu aur si diamante);
- un voucher de 300 euro pentru epilare definitiva;
- un voucher de 450 de euro – 5 sedinte de remodelare corporala cu revolutionarul aparat Velasmooth.


CAPITAL PLAZA HOTEL ofera 2 vouchere care contin un business lunch pentru 2 persoane


FIDELITY VISION ofera o pereche de ochelari de soare marca Ray-Ban, in valoare de 800 de lei


FASHIONDAYS.RO ofera un voucher in valoare de 500 de lei si o geanta marca rapel.biz


Despre partenerii evenimentului


DIA VYNNE
 a adus in Romania celebrele branduri americane BG Haute si Scala – tinute de ocazie, rochii de seara, pentru diverse evenimente, din tesaturi de cea mai buna calitate si design unic.


ADESGO
 are o poveste care incepe in 1926. In prezent, Adesgo este cel mai mare producator de dresuri de dama din Romania, iar marca Diamond este un brand special creat pentru a satisface cele mai exigente gusturi din punct de vedere al utilitatii, calitatii si tendintelor in moda.


SLIMART
 
ofera o gama larga de tratamente de infrumusetare faciala si corporala, fiind un spatiu in care frumusetea se imbina armonios cu stiinta, iar tehnologia avansata cu ambientul primitor.


CAPITAL PLAZA
partenerul evenimentelor sustinute de Femei in Afaceri, este cel mai nou hotel de patru stele din Bucuresti. Este amplasat pe locuri istorice ale secolului trecut, reprezentand fosta bariera a Herastraului. Cele 95 de camere, Restaurantul 1880 si Cafeneaua Kubler se unesc intr-o oferta de exceptie pentru oamenii de afaceri si pentru cei ce doresc un spatiu de relaxare de calitate.


FIDELITY VISION
 este o firma de optica mobila, care ofera consultatii oftalmologice gratuite la sediul companiilor si institutiilor. Un astfel de serviciu economiseste timpul angajatilor  si ofera solutii problemelor legate de sanatatea ochilor. Contact:nicoleta.negrea@fidelity-vision.ro • 0769 340 705


FASHIONDAYS.RO 
este primul club privat de shopping online din Romania, care ofera colectii in editie limitata ale celor mai apreciati designeri, la preturi irezistibile. Branduri ca Tommy Hilfiger, Victoria Secret, Calvin Klein, Benetton, Esprit, Levis, Miss Sixty,  Guess,  GAP, Adidas etc. devin acum foarte accesibile.


Accesul la eveniment

Sunt asteptate toate doamnele care au achitat integral sesiunea de 6 Intalniri de Socializare (22 februarie-3 mai 2011).

Persoanelor care doresc sa participe la eveniment, le oferim aceasta posibilitate la costul de 50 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).

Plata se face in contul organizatiei in format IBAN – RO 58 BTRL 044 01 205 T 606 20XX deschis la Banca Transilvania.
 

  • numele organizatiei - Femei in Afaceri
  • codul de identificare fiscala - C.I.F: 27192595


Detalii si inscrieri:


E-mail: contact@femei-in-afaceri.ro

Mobil: 0724 345 739

Va asteptam!

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24