Coordonatele tinutei business

Va invitam la o noua Intalnire de Socializare marti, 28 iunie 2011, ora 18:30, la Capital Plaza Hotel, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 54.

ADINA NECULA
 este jurnalist de moda si stilist, cu o activitate de 8 ani in acest domeniu. Articolele, analizele si cronicile sale sunt publicate zilnic pe HotCity.ro, avand ocazional colaborari si cu alte publicatii. 
 

Nume si prenume: Adina Necula - Coordonatele tinutei business
Functie: Fashion Editor
Compania: Hotcity.ro
Tema intalnirii: Coordonatele tinutei business
Data: 17-06-2011

Participa la prezentari, lansari si evenimentele de moda si frumusete, in tara si in marile capitale ale modei. Sustine conferinte pentru diverse marci si ofera consultanta atat clientilor individuali cat si brandurilor pentru colectii sau in ceea ce priveste strategia de imagine.


www.adinanecula.ro


Partenerul permanent al evenimentului: EDITURA RENTROP&STRATON

Partener invitat: WINERO, care va oferi o degustare de vinuriWineRo este o companie producatoare si importatoare de vinuri, infiintata in anul 2006 de catre un grup de investitori internationali. In 2010, WineRo a lansat primul sau vin produs in Romania, ALIRA 2009, obtinut din struguri care provin din podgoria de la Aliman, judetul Constanta.
Anterior plantatiei din Dobrogea, in 2001, aceiasi investitori au infiintat podgoria de la Bessa Valley, situata in Bulgaria. Vinurile produse de Bessa Valley, sub gama ENIRA, pe care WineRo le importa in Romania, sunt apreciate atat in tara de origine, cat si in alte tari unde sunt exportate (Germania, Austria, Cehia, Luxembourg, Marea Britanie, Elvetia si China, Coreea de Sud, Japonia si Taiwan).


Se vor degusta vinurile:
 

ALIRA 2009. Lansat de curand pe piata, vinul este obtinut din soiul de struguri Merlot,
cultivat in podgoria de la Aliman, Constanta, si are semnatura oenologului francez Marc Dworkin. Pentru obtinerea unei senzati cat mai complexe, vinul a fost tinut 8 luni in baric (butoi mic), iar acum este gata sa incante simturile celor care vor sa-l descopere.

ENIRA Rose. Este un Rose proaspat si captivant, fiind un demn reprezentant al vinurilor produse de Bessa Valley Winery, in Bulgaria. Aromele mineral-sarate il recomanda drept unul de gastronomie, cu mare tinuta. Mirosul aduce note de capsune, caramel si migdale, iar gustul este in acelasi timp citric, vegetal si foarte condimentat.


www.winero.com


ACCESUL LA INTALNIRILE DE SOCIALIZARE

Participarea la o Intalnire de Socializare se poate face la costul de 60 de lei (nu se percepe TVA),  coffee break inclus.

Plata se va face in contul asociatiei Femei in Afaceri: RO 58 BTRL 044 01 205 T 606 20XX deschis la Banca Transilvania, CIF 27192595, iar dovada platii se va trimite prin e-mail sau pe fax (contact@femei-in-afaceri.ro / 021 201 10 33).


Desfasurarea Intalnirii de Socializare:

18:30 – inceperea evenimentului

18:45 – prezentare Femei in Afaceri

18:50 – sesiune de business networking (prezentarea fiecarei invitate)

20:00 – prezentare Adina Necula si interactiune cu participantele – intrebari si raspunsuri

20:30 – degustare de vinuri WineRo & networking


Va recomandam sa aveti carti de vizita si materiale promotionale!


Va asteptam, pe curand!


Alice Botnarenco & Echipa FIA

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24