Nicoleta Chirica lanseaza un program de mentorat ce pune motoarele antreprenorilor in miscare si le tripleaza veniturile
Nume si prenume: Nicoleta Chirica
Functie: Fondatoare brand IUTTA
Compania: IUTTA
Data: 04-08-2020

 

Având în spate unul dintre cele mai recognoscibile și de succes branduri românești, Nicole Chirica este unul dintre oamenii care ne-a surprins mereu prin curajul și modul diferit în care a ales sa facă lucrurile. După ce a părăsit job-ul din corporație, aceasta a reușit să construiască de la zero un business ce a crescut exponențial de la an la an, ajungând astăzi la o cifră de afaceri de jumătate de milion de euro. De curând, Nicole a ales să sprijine și alți antreprenori ce-și doresc să lanseze business-ul la care visează și să își acceseze pe deplin potențialul creativ.

 

Femei în Afaceri: Cum a început povestea Iutta și mai ales, parcursul tău antreprenorial?

Nicole Chirica: Iutta a început acum 7 ani, dintr-o joacă, total neplanificat și fără vreo experiență anterioară în business sau design. Mă aflam într-o perioadă destul de gri, în care job-ul de la corporație nu îmi mai aducea niciun fel de bucurie și am simțit că este momentul să fac o schimbare. Singurele resurse financiare pe care le-am investit în primele luni  au fost cele câteva mii de euro pe care le-am căpătat, vânzându-mi mașina. În rest, cred că ceea ce m-a ajutat cu adevărat au fost resursele acelea de altă natură, cu mult mai importante, dar despre care se vorbește mai puțin. Și aici mă refer la curaj, inspirație, încredere, creativitatea în forma ei pură, care provine din spațiul nostru interior, lipsit de limitări, frici și alte obstacole.

 

Femei în Afaceri: Cât de mult crezi că a contribuit mindsetul tău outside-the-box la succesul  business-ului?

Nicole Chirica: Cred că nu aveam nicio șansă fără mindsetul potrivit. Oricât de idealist ar suna, trebuie să îți spun că în niciun moment nu am avut îndoieli sau temeri că ceva nu o să meargă sau că nu vom avea succes. Fiecare colecție lansată a avut o încărcătură profund personală și o însemnătate cu mult dincolo de ideea de business sau trenduri în modă. Mi-am dorit să creez mai mult decât simple genți, ci mai degrabă portaluri spre universul meu interior, dar și al femeilor din jurul meu. De aici și simbolurile din spatele tuturor motivelor brodate, din care sunt inspiratele colecțiile noastre. Cu siguranță, lucrurile acestea s-au simțit și au rezonat cu oamenii care le-au căutat și le-au iubit. Mereu am știut că gențile au propria lor energie și știu exact unde vor să ajungă, ceea ce s-a și întâmplat în cel mai natural mod, fără eforturi supraomenești sau investiții masive.

 

Femei în Afaceri: Care consideri că a fost cea mai mare greșeală pe care ai facut-o în business?

Nicole Chirica: Una dintre cele mai mari greșeli pe care le-am făcut a fost să nu îmi iau un coach, alături de care să lucrez și care să mă ajute să identific diverse tipare sau comportamente de care nu am fost conștientă până acum. Cred că dacă aș fi făcut asta, cu siguranță  creșterea ar fi fost mult mai rapidă în primii ani. Sunt foarte multe chestiuni legate de limite și standarde,  pe care nu le-am integrat în business, iar lucrul acesta a avut foarte multe repercursiuni, dar în același timp am avut de învățat foarte mult, iar acum  lucrurile se schimbă drastic. Ne pregătim pentru un rebranding și un upgrade substanțial pentru tot ce înseamnă calitatea produselor și a experienței Iutta.

 

Femei în Afaceri: Care crezi că sunt principalele provocări cu care se confruntă un antreprenor în ziua de azi?

Nicoleta Chirică: Cred că cele mai mari provocări apar la nivel personal, de acolo pleacă totul. Iar asta se reflectă apoi, inevitabil și la nivel de business. Sunt acele convingeri nesănătoase care ne dictează alegerile, un fel capcane pe care ni le creem singuri. Am fost obișnuiți să luptăm pentru a supraviețui, iar cei mai mulți antreprenori funcționează din spațiul acesta, extrem de limitat. În momentul în care schimbăm paradigma și conștientizăm că posibilitățile chiar sunt infinite, că geniul este în fiecare dintre noi și prosperitatea nu este un privilegiu, ci dreptul nostru de la naștere, apar și soluțiile și resursele de care avem nevoie.

 

Femei în Afaceri: Pe 5 august, urmează să lansezi un  program de mentorat. Cui se adresează și ce presupune?

Nicole Chirica: Este vorba despre „Launch your Empire. Take the LEAP and take the LEAD”, un mastermind intensiv de 5 săptămâni, pe care l-am creat pentru antreprenorii vizionari și nonconformiști, care sunt dispuși să iasă din zona de confort și să își depășească limitările și blocajele, atât la nivel profesional, dar și personal.  Metoda de lucru se bazează pe tehnici precum energetic alchemy, dar și best practices de branding, marketing și sales. Scopul programului este de a scurta timpul manifestării și a înțelege cum să lucrezi cu energia banilor, mai exact cum să conduci un business din spațiul geniului. Target-ul este triplarea vânzărilor și încasări de minim 5,000€, în prima lună.

 

„Launch your Empire. Take the LEAP and take the LEAD” începe pe 5 august și se va derula pe parcursul a 5 săptămâni, în limba engleză, prin live-uri săptămânale, coaching 24/7 într-un grup privat, ateliere de lucru online și Q&As. Investiția individuală este 1,000€, iar înscrierile pot fi făcute prin intermediul grupul de Facebook: https://bit.ly/31MIcQH.

 

 

 

 

 

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24