Cristina Micosovici, Executive Manager Level Tour
Nume si prenume: Cristina Micosovici
Functie: Executive Manager
Compania: Level Tour
Data: 01-03-2015

Cu pregatire in turism si o pasiune absoluta pentru acest domeniu, Cristina Micosovici, Executive Manager la agentia Level Tour, povesteste despre o zi obisnuita de lucru, promovarea turismului romanesc si prima sa vacanta, un moment inscris in harta sa personala de calatorii.

 

Adina David, Femei in Afaceri: Povesteste-ne cum a inceput cariera ta si cum a evoluat pana ai ajuns Executive Manager in cadrul Level Tour. Ai stiut dintotdeauna ca vrei sa lucrezi in turism?

 

Cristina Micosovici: Am absolvit Universitatea Romano-Americana, sectia Economia Turismului. Am lucrat de la inceputul vietii profesionale intr-o agentie de turism, iar la Level Tour lucrez din iunie 2012.

 

A.D.: Care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le realizezi intr-o zi obisnuita la birou? Ce iti place cel mai mult sa faci?

 

Cristina Micosovici: O zi obisnuita contine discutii cu parteneri, furnizori si discutii interne cu colegii. Imi place sa intervin si in activitatile curente si sa fac impreuna cu colegii mei sesiuni de brainstorming si sa gasim cele mai bune solutii pentru oferte si rezervari.

 

A.D.: Ce recomandari ai avea pentru un tanar care isi doreste sa lucreze intr-o agentie de turism?

 

Cristina Micosovici: I-as recomanda sa aleaga o agentie de turism doar daca se simte atras de domeniu, care este unul foarte dinamic, interesant si diferit. Ai nevoie de energie si entuziasm pentru a lucra in acest domeniu, interactionezi cu tipologii umane foarte diferite (clienti si parteneri) si este necesar sa gasesti solutii in timp real.

 

A.D.: Ce diferentiaza Level Tour de alte agentii de turism? Cum preferati sa va promovati?

 

Cristina Micosovici: Anul acesta implinim 9 ani de existenta si longevitatea unui brand implica seriozitate si continuitate in ceea ce faci. Ne diferentiem prin gradul de disponibilitate, rapiditate, relatii cu clientii care presupun transparenta si oferirea solutiilor adaptate nevoilor acestora. Sloganul nostru este: „Iti pregatim vacantele ca pe ale noastre”,  ceea ce inseamna ca responsabilitatea pe care ne-o asumam este egala cu cea a pregatirii unei vacante proprii.

Pentru promovare folosim mijloace de care, pana la urma, orice brand dispune in prezent: site, newsletter, Facebook si LinkedIn. Acestora li se adauga participarea la targurile de profil si colaborari cu parteneri din zona turismului.

 

A.D.: Care sunt punctele tari ale turismului romanesc, ce ar trebui scoase in evidenta in promovarea externa a tarii noastre?

 

Cristina Micosovici: In Romania avem 4 anotimpuri, forme de relief diverse, munte si mare, deci tara noastra raspunde tuturor categoriilor de turism si dorintelor clientilor. E minunat ca exista  Dobrogea, dar si Transilvania, ca avem mancaruri excelente si ca oameni din zona agroturismului isi primesc turistii ca pe cineva din familie. Cu siguranta ar fi necesar sa se puna accentul pe festivaluri tematice, care au loc in orice perioada a anului si care ofera experiente de neuitat.

 

A.D.: Cum au evoluat preferintele romanilor in ceea ce priveste alegerea vacantelor? Exista o destinatie care a crescut in mod deosebit in topul preferintelor in ultimii ani?

 

Cristina Micosovici: In ultimii doi ani a crescut cererea pentru destinatiile exotice si pentru turism intern.

 

A.D.: Care a fost cea mai interesanta vacanta de care te-ai bucurat vreodata?

 

Cristina Micosovici: Prima mea vacanta in strainatate, in Antalya, cunoscuta ca „Riviera turceasca”, celebra pentru serviciile ultra all inclusive si care beneficiaza de soare si vreme frumoasa timp de 300 de zile pe an.

Pentru aceasta destinatie suntem tur operator, raportul calitate-pret este foarte bine identificat in toate sejururile aici. O vacanta la mare cu multa relaxare si soare e combinatia ideala!

 

A.D.: Faci parte din comunitatea FIA de mai mult timp, de ce ai recomanda unei femei sa devina membra Femei in Afaceri?

 

Cristina Micosovici: Sunt membra Femei in Afaceri de 3 ani si recomand apartenenta la comunitate pentru suportul pe care il ofera, energia pe care ti-o inspira, parteneri si oportunitati de afaceri. Evenimentele pe care le organizati inseamna conexiuni importante cu alte business-uri si potentiali colaboratori, acces la informatii foarte diferite si de actualitate din lumea afacerilor.

 

http://www.leveltour.ro/

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24