Gold Friday

Intr-un univers creat si condus, in mod traditional de barbati, femeile au regasit resursele de a se ridica, a evolua si a lasa o amprenta puternica asupra unui mediu de business de cele mai multe ori necrutator. Nu intamplator – prin taria demonstrata - suntem denumite “Iron Ladies”, deloc intamplator – prin complexitatea misiunii noastre - trebuie sa ne consideram “Gold Ladies”si, deloc coincidental, Gold Friday este gandit de femei in afaceri pentru femei in afaceri.

Numai in perioada 21 – 30 noiembrie 2014, te poti bucura de o promotie pregatita pentru Gold Ladies: un avantaj de 20% la pachetul de membership Femei in Afaceri pe perioada de 1 an. Astfel, vei avea acces la lista completa de beneficii, pentru un cost anual de 95 Euro.

Oferta este valabila pentru pachetele de membership contractate ferm, respectiv achitate pana la data de 30 noiembrie 2014. 

 Devenind membra Femei in Afaceri, te vei bucura de oportunitati si beneficii exclusive:

-dezvoltarea de parteneriate, colaborari sau contracte;

-acces nelimitat la o platforma profesionala de membership, proiectata pentru a facilita interactiunea constructiva si schimbul valoros de informatii intre membrele organizatiei;

-primul card pentru femeile in afaceri, ce ofera posesoarelor avantaje unice in reteaua de parteneri Femei in Afaceri;

-interactiunea cu femei-icon pentru mediul de business din Romania;

-inscriere prioritara si tarife reduse la evenimentele de business organizate de partenerii nostri.

 

Femei in Afaceri este cea mai activa comunitate de business  la feminin din Romania, avand ca obiectiv promovarea si sustinerea femeilor in evolutia lor profesionala.
 

Pentru mai multe infomatii despre Femei in Afaceri si despre conditiile de aderarare la comunitatea noastra, te invitam sa completezi formularul alaturat.

 

Solicita informatii


Termeni si conditii

Copyright: Femei in Afaceri