FIA in presa
Inscrie-te la newsletter
Presa | Online
24-01-2012

Alice Botnarenco face parte in calitate de mentor din prima Retea Nationala a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin din Romania.

VREI SA INVETI CUM SA FACI O AFACERE AVAND CA MENTOR O FEMEIE DE SUCCES?

 

Inscrie-te in proiectul Reteaua Nationala a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin (Romanian Network of Mentors for Women Entrepreneurs), derulat in cadrul Programului ”European Network of Mentors for Women Entrepreneurs” si poti sa faci parte din grupul celor cei 42 de mentorati ai antreprenoriatului feminin din Romania!


Vei beneficia de consiliere pentru dezvoltarea business-ului tau, primind sfaturi din partea celor mai de succes femei de afaceri din Romania. De asemenea, oportunitatile pe care le vei avea in stabilirea unor parteneriate durabile, precum si informatiile, ideile si experienta care iti vor fi impartasite vor face din afacerea ta una de succes. Proiectul MENTORnet iti ofera sansa de a colabora cu femei care cunosc reteta succesului si sunt dispuse sa o impartaseasca, contribuind in mod decisiv la dezvoltarea business-ului tau.

 

CE TREBUIE SA FACI PENTRU A APLICA

Trebuie sa completezi formularul atasat acestei invitaţii şi sa-l transmiţi, impreuna cu CV-ul, la adresa:alexandra.savencu@ptir.ro, pana la data de 29 Februarie 2012. Dupa aceasta data, in decurs de maxim 3 zile, vei fi contactata pentru a fi invitata sa iei parte la unul dintre seminariile regionale in cadrul carora mentorii isi vor selecta mentoratii.

 

Proiectul este implementat de Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania (PTIR), in parteneriat cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri (AIPPIMM) si Patronatul National al Femeilor de Afaceri din IMM-uri din Romania (PNFAIMM). Obiectivul general al proiectului MENTORnet il reprezinta crearea primei retele de mentori pentru femei antreprenor prin selectarea a 14 intreprinzatoare de succes ce vor actiona ca mentori pentru 42 de femei antreprenor, cu scopul de a creste rolul femeilor in domeniul afacerilor la nivel national si european.

 

PERSOANELE SELECTATE PENTRU A FI MENTORI AI ANTREPRENORIATULUI FEMININ SUNT:

Liliana Agheorghicesei, Alice Botnarenco, Victoria Burton, Angela Camenita, Cristina Chiriac, Elena Coanda, Doina Georgescu, Maria Grapini, Nicoleta Munteanu, Maria Parcalabescu, Sorina Placinta, Mihaela Rus, Elena Tiuca, Rodica Toth.

 

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24