O nouă ediție NO.MAD Talks va avea loc pe 12 iulie
Data: 04-07-2018

 

 

NO.MAD Talks, evenimentul dedicat freelancerilor și nomazilor digitali, revine cu o nouă ediție în luna iulie. După ce primul eveniment în care s-au dezbătut miturile în digital nomading, a avut un real succes, aducând împreună freelanceri specialiști în comunicare, design, arhitectură și fotografie, acum își propune să reunească freelancerii care vor să afle cum să înțeleagă mai ușor contabilitatea și să aibă o relație mai bună cu ANAF-ul.

 

Contabilitatea pe înțelesul creativilor

 

Valentina Saygo, Managing Partner, Ask for Accounting va fi speaker-ul ediției de pe 12 iulie. Ea este un contabil atipic, călătorește, scrie, face fotografii și refuză să lucreze pentru ANAF. Preferă să ajute antreprenorul român să înțeleagă informația contabilă și să se folosească de ea în afacerea pe care o conduce. Are peste 20 ani experiență în consultanță financiar-contabilă.

 

Evenimentul va avea loc la Dialogue Social Bar și se va desfășura sub forma unei dezbateri, iar Valentina o să răspundă la întrebările primite prin formularul de înscriere sau direct la eveniment. Până acum s-au strâns peste treizeci de întrebări, printre care: “Ce formă juridică este cea mai avantajoasă pentru un freelancer”; “Care sunt riscurile unui SRL?” „Ce proceduri sunt necesare când lucrezi internațional” etc.

 

Intrare pe bază de donație

 

Înscrierea la eveniment se face completând acest formular, iar participarea se face pe bază de donație. În fiecare lună, organizatorii aleg o cauză socială unde participanții pot dona orice sumă. Ediția de pe 12 iulie aduce în atenția participanților un ONG dedicat copiilor nevăzători, Climb Again. ONG-ul realizează terapie prin escaladă cu toți copiii nevăzători pentru a-i ajuta să aibă mai multă încredere în ei și în ceilalți.

 

Mai multe detalii despre evenimentul NO.MAD Talks sunt disponibile pe pagina de Facebook.

 

Despre organizatori

#IunietaSandu este freelancer specialist în comunicare cu 6 ani experiență. Când nu scrie pe iunietasandu.ro, ascultă poveștile oamenilor sau organizează evenimente. 

#ClaudiuJojatu este self-made not-there-yet billionaire, digital optimist, strateg de business și comunicare digitală, obsedat cu disciplina și un îndrăgostit veritabil de călatorit și cafea bună.

 

 

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24