Conferinta BURSA: Antreprenoriatul feminin, la a VI-a editie
Data: 08-05-2018

 

Grupul de presa BURSA organizeaza a VI-a editie a conferintei ANTREPRENORIATUL FEMININ “Femeia la putere - o lume mai buna in data de 15 mai 2018, incepȃnd cu ora 09.30, la Camera de Comert si Industrie a Romȃniei, Sala Aurel Ghibuţiu, Bd. Octavian Goga nr. 2, București.

 

Sunt invitate sa isi spuna povestea de succes, printree altele, doamnele:  Gabriela Mihaela Voicila, Secretar de Stat, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert și Antreprenoriat (confirmat); Andreea Paul, Fondator INACO (confirmat); Maria Grapini, Europarlamentar (confirmat); Raluca Turcan, Deputat, Camera Deputatilor (confirmat); Mihaela Popa, Vicepreşedinte, CEC Bank (confirmat); Cristina Timiș, Vicepreședinte, Cris-Tim (confirmat); Sorina Bradea, Managing Partner, Romarketing (confirmat).

 

Evenimentul va fi moderat de doamna Eli Laslean, antreprenoare și fashion designer.

 

Temele de discutie, in timpul evenimentului, vor aborda Rolul femeii antreprenor in actualul context european; Antreprenoriatul feminin – motor al competitivitatii economice; Afaceri de succes conduse de femei; domenii de excelenta pentru femeile antreprenor; Cotele de gen in politica și in afaceri; precum si Finantari cu femeile antreprenor, in contextul modificarilor legislative și fiscale din Romȃnia.

 

Site-ul evenimentului:

http://www.bursa.ro/antreprenoriat-feminin-2018/

 

Contact:

Alexandra Radu - Executive Marketing & PR

0725.558.165

publicitate@bursa.ro

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24