Burse MBA dedicate femeilor in afaceri
Data: 17-09-2012

O noua editie a QS World MBA Tour Bucuresti, 8 octombrie 2012

QS anunta o noua editie a deja binecunoscutului targ de programe MBA – QS World MBA Tour – la Bucuresti. Evenimentul va fi organizat pe data de 8 octombrie la Athenee Palace Hilton.

Profesionistii interesati de dezvoltarea in cariera, de experienta si oportunitati de business internationale, in cadrul unui program MBA ( Full-Time, Part-Time, Online, Executive), sunt invitati sa afle mai multe despre ofertele de programe disponibile in cadrul unor scoli de business de top. Printre participanti se numara IE Business School, Thunderbird, GISMA, WU Executive Academy, INSEAD.

Un MBA presupune costuri, sacrificii, decizii importante, eforturi suplimentare, insa aduce o serie de avantaje pe termen mediu si lung celor care urmeaza un astfel de program. Studentii din cadrul programelor MBA internationale sunt angrenati in proiecte cu aplicabilitate in economia reala, pot calatori, studia si lucra in numeroase campusuri internationale si companii din intreaga lume si au oportunitatea de a-si crea o retea de contacte profesionale la nivel global pe care le pot ulterior valorifica.

Pentru cei care isi doresc sa urmeze un program MBA si sunt interesati de optiuni de finantare, QS ofera participantilor la QS World MBA Tour un fond de burse in valoare de 1,2 milioane $. Pe langa faptul ca ofera propriile distinctii pentru programele MBA, care includ Bursa QS Pentru Excelenta Academica, sau Bursa QS pentru Leadership, OS ofera si burse in parteneriat  cu scoli de prestigiu din limea intreaga. Printre acestea se afla si IE Business School, care pune la dispozitie doua burse MBA dedicate femeilor, in valoare de 22,500€ fiecare, asa ca femeile care vad in scolile de business o posibila optiune pentru dezvoltarea profesionala si viitorul carierei lor, pot profita de aceasta oportunitate. Pentru a putea aplica pentru aceasta bursa, candidatele interesate trebuie sa participe la un eveniment QS World MBA Tour in 2012 si sa completeze sondajul adresat candidatilor MBA din acest an.

Trebuie, de asemeni, sa dovedeasca un parcurs academic impresionant si un potential de leadership ridicat, pentru a fi admise la IE Business School si sa trimita un eseu de maxim 500 de cuvinte pe tema: "Care din tarile emergente prezinta cele mai interesante oportunitati de cariera pentru femei?".

Alegerea programului MBA potrivit necesita o informare temeinica si o pregatire riguroasa. Astfel, evenimente precum QS World MBA Tour Bucuresti ofera celor interesati accesul la informatiile si resursele necesare pentru luarea unei asemenea decizii.
Participantii la editia din 8 octombrie a QS World MBA Tour Bucuresti vor putea:
• Aplica pentru burse in valoare de 1.2 milioane $, disponibile doar participantilor la eveniment;
• Discuta direct cu reprezentantii birourilor de admitere din cadrul scolilor de business;
• Afla informatii despre oportunitati de cariera din partea absolventilor scolilor MBA ;
• Participa gratuit la seminarii privind admiterea la programe MBA de top (pregatirea dosarului de candidatura, criteriile de eligibilitate, testele si certificarile necesare);
• Primi gratuit editia 2012 a QS TopMBA Career Guide.Cauti oferte de programe MBA internationale?

Inscrie-te online pentru participare gratuita la QS World MBA Tour Bucuresti 2012.


www.topmba.com

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24