Articole
26-05-2016

 

Sambata, 4 iunie, intre 11.00 si 18.00, Fundatia Calea Victoriei te invita la Ziua Portilor Deschise sa te bucuri de subiectele seducatoare ale atelierelor pregatite pentru vara aceasta.

 

Participa gratuit la demourile fundatiei si exploreaza teme captivante precum: psihologia si dezvoltarea personala, istoria artei, moda si frumusetea, astronomia, animatia japoneza, filmul, istoria Bucurestiului, povesti orientale, religia si mistica.

 

Te vei delecta alaturi de lectorii fundatiei - regizori, muzicologi, pictori, psihologi, istorici sau stilisti - daca alegi sa iti petreci serile de vara intr-o atmosfera destinsa si efervescenta, impreuna cu oameni originali.

 

Participantii la demo-urile fundatiei vor primi un voucher de 50 de lei care poate fi avans pentru unul dintre Cursurile de Vara.

 

Daca alegi sa ii vizitezi, in curtea lor vei gasi un TARG animat de artizani si artisti pasionati, care aduc sapunuri naturale parfumate, lumanari din soia in cescute retro, bijuterii cu pietre semipretioase, perle elegante, genti colorate, coliere pictate manual, podoabe din matase, accesorii din portelan, tricouri cu motive populare romanesti, dulciuri rafinate, ilustratii ingenioase si dulceturi savuroase.

 

Programul Zilei Portilor Deschise (ateliere de 1h):

 

11.00 - 12.00

 

13.00 - 14.00

 

15.00 - 16.00

 

17.00 - 18.00

 

Pentru ca locurile la atelierele gratuite de mai sus sunt limitate, te rugam sa faci inscrierea la contact@victoriei.ro, precizand subiectul care te intereseaza.

 

Daca vrei sa ii cunosti pe lectorii fundatiei si sa afli experientele lor de la cursuri, intra pe canalul lor de Youtube sa vezi filmuletele din seria Inspiram prin Arte.

 

Locul de desfasurare: Fundatia Calea Victoriei, str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24