Articole
15-05-2016

Stiati ca 1 din 4 persoane din Romania sufera de cel putin o boala cronica? Cele mai frecvente boli cu care se confrunta pacientii romanii sunt hipertensiunea arteriala, afectiuni ale zonei lombare, ale zonei cervicale sau diabetul zaharat.

 

Anual, Ziua Internationala a Familiei este sarbatorita pe 15 mai. Anul 1994 a fost proclamat de Natiunile Unite, Anul Familiei la nivel global pentru a marca schimbarile economice si sociale care au afectat si continua sa afecteze stabilitatea familiilor in multe regiuni de pe glob.

 

Pentru 2016 tema aleasa este “Familii, vieti sanatoase si viitor durabil”. In acest context, MediHelp International,cel mai mare broker de asigurari de sanatate internationale din Europa Centrala si de Est, doreste sa atraga atentia asupra importantei unui stil de viata sanatos, din toate punctele de vedere.

 

Ce este un stil de viata sanatos?
 

Cand vorbim de un stil de viata sanatos, de cele mai multe ori, ne gandim la o dieta echilibrata, la exercitii fizice regulate sau la mentinerea unui work-life balance.

 

Cei mai multi dintre noi, insa, pierd din vedere aspectele neprevazute ale sanatatii, cum ar fi accidentele sau rezultatele unor analize si investigatii medicale. Conform unor studii recente, doar 2% dintre romani au o asigurare medicala privata. Marea majoritate a romanilor percepe asigurarea de sanatate ca fiind un lux si nu o necesitate.

 

Sanatatea familiei – o prioritate

 

MediHelp si-a asumat misiunea de a pozitiona asigurarile de sanatate ca pe un must-have si nu ca pe un aranjament financiar. Cum? Prin crearea unei companii care isi doreste sa satisfaca nevoile medicale ale clientilor sai si sa le asigure accesul la cele mai bune servicii medicale pe care practica internationala le ofera. Insa, cum fiecare persoana este diferita, MediHelp a creat 5 planuri de asigurare cu acoperire internationala (Blue, Azure, Cobalt, Admiral, Royal) ca oricine sa gaseasca o “nuanta de albastru” potrivita pentru ei si familiile lor.

Gaseste si tu modalitatea cea mai potrivita de a te proteja pe tine si familia ta cu ajutorul serviciilor de asigurare www.medihelp.ro! 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24