Articole
18-04-2016

Conceptul de elevator pitch se refera la prezentarea unei idei de afaceri in fata unui potential investitor intr-un singur minut, pe durata unei calatorii cu liftul, spre exemplu. Simplu, nu-i asa?

 

Cum ar fi sa te intalnesti intamplator in lift cu investitorul  pe care il cauti de luni de zile? Profiti de ocazie si il convingi sa investeasca in afacerea ta. Ai insa la dispozitie doar cat dureaza calatoria cu liftul ca sa il convingi.

 

Ideea este sa  ii susciti interesul astfel incat la finalul calatoriei cu liftul potentialul tau client, investitor sau partener sa te invite la o discutie mai detaliata. Ideea ta trebuie sa il impresioneze in asa fel incat la finalul calatoriei cu liftul sa pleci cu o carte de vizita, o intalnire stabilita sau o eventuala recomandare… Crezi ca te descurci?

 

Un prim pas este sa participi marti, 26 aprilie, incepand cu ora 18:00, la workshop-ul „Elevator pitch – ideea ta intr-un minut” sustinut de Mihai Chiratcu.

 

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul comercial, cu activitate in vanzari, business development si customer service, Mihai Chiratcu a inceput, in anul 2013, o noua aventura ca freelancer, trainer si consultant comercial.

 

Din dorinta de a impartasi povestile acumulate in cei 10 ani de experienta in domeniul comercial, Mihai este alaturi de tinerii antreprenori pe care ii inspira, ii sfatuieste si ii ghideaza in drumul lor in antreprenoriat.

 

In urma participarii la workshop vei invata cum sa construiesti un elevator pitch pentru afacerea ta, trecand prin toate elementele si toti pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a construi o poveste de succes. Totodata, workshop-ul va raspunde urmatoarelor intrebari:

Ce este un elevator pitch?

Cum ma poate ajuta sa gasesc mai multi parteneri/client?

Cum se construieste un elevator pitch eficient?

La ce intrebari trebuie sa raspunda un elevator pitch?

Care este corelatia dintre AIDA si elevator pitch?

 

Alatura-te si tu comunitatii antreprenorilor ingeniosi si impreuna cu Mihai si echipa Ingenius Hub vei face primul tau pas catre succes!

 

Cum participi?

Rezerva-ti acum un loc, trimitand un e-mail la adresa events@ingenius-hub.eu  cu datele tale de contact.

 

Unde?

Ingenius Hub, B-dul Nicolae Balcescu, nr. 25, et. 5, ap. 10, interfon 110, sector 1, Bucuresti.

 

Cand?

Marti, 26 aprilie 2016, ora 17:00

 

Taxa de participare 

 

Extra – early – bird (pana pe 19 aprilie): 100 RON in loc de 1̶5̶0̶ ̶R̶O̶N̶

Early – bird (pana pe 21 aprilie): 120 RON in loc de 1̶5̶0̶ ̶R̶O̶N̶

Ziua evenimentului: 150 RON

 

Locurile la eveniment sunt limitate, iar participantii vor fi selectati in ordinea inscrierii.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24