Articole
08-06-2015

Acest workshop e menit sa-i ajute pe participanti sa devina manageri mai buni ai propriilor bani si al timpului personal, printr-o abordare foarte practica si aplicata.

 

Dupa acest workshop, participantii vor face alegeri informate si mult mai bune legate de cheltuieli, economii, imprumuturi si investitii.

Participantii vor invata despre pasii procesului de luare a deciziilor legate de planificarea financiara si vor dobandi cunostinte si unelte pentru a putea identifica si evalua optiunile si a putea intelege consecintele deciziilor lor.

 

Acest workshop de 3 zise va reda cei cinci pasi ai planificarii financiare oferiti de consilieri finaciari. In acest fel, ne asiguram ca, la finalul workshop-ului, participantii vor avea propriile lor planuri financiare, gata sa fie implementate.

 

Cosmin Marinescu, Deputy General Manager Tradeville, Student MsM EMBA:

“Lucrez in domeniul financial de 8 ani si am participat la zeci de cursuri de finante pana acum. Acum un an am avut ocazia sa fiu invitat la cursul de Finante Personale predat de Joy Chan la MsM. Ei bine, pana la finalul  acelui curs am ajuns sa-mi pot plati costul EMBA-ului, si credeti-ma, sa urmez un program de EMBA nu era pe-atunci in top 5 prioritati pentru mine. Atat de bun a  fost cursul.

Joy Chan e un profesor extraordinar, care se concentreaza pe subiecte reale de viata si care pot fi puse in aplicare chiar de a doua zi. Garantez ca pana la finalul cursului o sa spuneti: Wow! Am fost atat de ignorant ca n-am acordat atentie subiectului astuia pana acum, dar de-abia astept sa incep de maine!”

 

Structura:

16 ore intr-un weekend

Vineri, 12 Iunie, de la 14 la 21

Sambata, 13 Iunie, de la 9 la 16

Duminica, 14 Iunie, de la 9 la 12.30.

 

Lector:

Joy Chan, Lector de Finance si Accounting al MsM Romania si MsM Netherlands

 

Limba in care se desfasoara cursul: Engleza

Costul de participare: 459 E

 

Cititi mai multe despre curs, reduceri de grup si alte detalii pe site-ul MSM Romania: www.msmromania.org

 

Pentru inscrieri: info@msmromania.org

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24