Articole
15-12-2014

Wolford a castigat 2 premii la gala UK Lingerie Awards: Cel mai bun brand al anului pentru lenjerie intima si Cel mai bun brand al anului pentru produse de  remodelare corporala.

 

Wolford a fost premiat in cadrul ceremoniei de la Freemasons’ Hall in Londra, prezentata de Georgia Jones, fosta Miss Anglia si sotia frontman-ului Danny Jones.

 

Sarah Blackman, editor al revistei Lingerie Insight a precizat: "Lista de castigatori a acestui an demonstreaza talentul, creativitatea si determinarea pe care le putem gasi in industria de lenjerie intima. Stiu din urma discutiilor cu fiecare castigator in parte cat de mult au lucrat in acest an si aceasta munca a fost pe deplin recunoscuta in aceasta seara. Ii felicit pe castigatori si finalisti si le urez un an plin de succes in continuare”.

 

Angela Blundell, Managing Director Wolford London Ltd a afirmat: “Wolford este foarte incantat de a fi premiat, nu o data, ci de doua ori, cu asemenea distinctii de valoare. Respectam pe deplin toate brandurile nominalizate si stim ca a fost o competitie stransa! Vom continua sa ne consolidam pozitia de lideri in toate categoriile si sa oferim excelenta in tot ceea ce facem”.

 

Despre Wolford AG

 

Wolford AG cu sediul în Bregenz pe Lacul Constance (Austria) operează în 16 filiale şi îşi comercializează produsele în 60 de ţări prin 270 de magazine monobrand (proprii sau prin parteneri), aproximativ 3000 de parteneri comerciali şi prin magazine online. Compania, care a fost listată public la Bursa de Valori din Viena in 1995, a generat venituri de 155.87 milioane Euro în anul fiscal 2013/14 (1 mai 2013 - 30 aprilie 2014) şi are aproximativ 1560 de angajaţi. De la înfiinţarea sa în 1950, Wolford a devenit unul dintre liderii mondiali ai segmentului de lux în realizarea de dresuri, lenjerie intimă şi bodywear la cele mai înalte standarde de calitate.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24