Articole
23-07-2020

 

 

Deep Red Collection este prima colecție de bijuterii inspirate de minunata lumea vinului și creată de Irina Wagner împreună cu Diana Pavelescu. Coliere și cercei din argint, pietre prețioase și porțelan pictat manual, semnătura inconfundabilă a Casei Wagner Arte, sunt piesele din colecția care te va face să iubești vinul și mai mult.


Atelierul de creație Wagner Arte și-a propus să invite artiști, bloggeri, socialites, designer și personalități marcante ale unei comunități pentru a realize colecții de obiecte din porțelan pictat manual sau bijuterii împreună. Ideea s-a născut văzând cum procedează marile manufacturi de porțelan din Europa care invită periodic mari artiști si personaje importante pentru a crea colecții inedite. Deep Red Collection s-a născut datorită unei prietenii frumoase cu Diana Pavelescu care este wine ambassador și a început încă din 2019, deoarece creația unei colecții durează luni de zile. Ne place sa ne “scufundăm” în viziunea altori oameni în care credem și să creem obiecte frumoase.”, ne spune Irina Wagner.Povestea din spatele acestor creații începe cu un pahar de vin savurat într-o companie plăcută, cu note de mister și energie bună, o plăcere fină a vieții. Așa că bijuteriile din colecția Deep Red împrumută pentru piesa de accent din porțelan rubiniul unui vin pe care l-ai băut într-o seară de vară, într-un loc în care ai dori să revii, cu o persoană a carei companie îți face o mare plăcere. Colierele fine se regăsesc în două tipuri de materiale, argint și combinație de fir textil cu argint. Preluând din vibe-ul urban actual, dinamic și feminin, colecția Deep Red include patru coliere fine și o pereche de cercei lungi care pot fi purtați împreună sau în câte unul, în combinație cu alt cercel.

Deep red este o invitație îndrăzneață, ca o călătorie spre locuri cu un farmec aparte. Deep Red este o declarație de iubire pentru sine, pentru vin, pentru momente irepetabile în viață, pentru armonie și descoperire. Într-un fel sau altul vinul a făcut parte tot timpul din viața mea, în copilărie la bunici, apoi făcut cu tata, mai apoi devenind parte a muncii mele, pentru ca în final să se transforme în pasiune. Am întâlnit în viață oameni minunați, Irina este unul dintre ei. Vinul este o artă, cultură, o ființă vie ce merită să facă parte din viețile noastre, nu doar prin efemeritatea lui în pahar. Eu vreau să-l simt tot timpul alături de mine, să-mi încălzească sufletul și să-mi înalțe spiritul.  Prin bijteriile din colecția noastră, Irina a făcut ca acest lucru să fie posibil.”Diana Pavelescu, wine ambassador, #VindinRomania.

Fiecare piesă din colecție poartăun nume care vorbește despre starea pe care o ai când le porți, despre experiențele pe care le poți trăiși din care vrem să fim parte. Pour me a glass! este un colier feminin care nu va trece neobservat. Drop of Wine Earings sunt inspirați de  picăturile de vin roșu catifelat și misterios. Wine me! și Sweet Grape of Mine sunt alte două piese cu multă personalitate. Gășiți întreaga colecție pe www.wagnerarteshop.com.

 

 

 

 

 

 

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2020 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24