Articole
14-01-2015

Ai o idee de afacere, dar nu stii de unde sa incepi. Te invarti in cerc. Planifici o data, de doua ori, de trei ori ... si apoi nimic. Pasul cel mai greu pentru orice antreprenor incepator este primul client si asta nu fiindca este greu sa il convingi pe el (sau pe ea). Mai greu e sa te convingi pe tine sa CERI.

 

„Vinde-ti ideea...ACUM” este o aventura de invatare care iti arata singurul mod de a trece peste aceasta bariera:  treci la actiune. In doar 4 ore, vei reinventa un produs simplu si impreuna cu echipa ta vei face prima vanzare cu misiunea de a sparge o prima bariera (mentala): cea de 100 de lei.

 

Atelierul incepe cu intalnirea de la Incubator107, cand vom forma echipele si vom afla de ce CreAction este modul in care antreprenorii gandesc si actioneaza. In partea a doua, vom pleca pe “teren” pentru aventura adevarata: transformarea unor resurse (putine) in clienti multumiti.

 

Cu cine?

Lucian Gramescu are o pasiune pentru oameni care transforma idei in realitate. A descoperit pasiunea asta dupa 5 ani de lucru cu 230 si ceva de echipe de studenti in cursa catre primul lor client in JA StartUp Program, premiat de Business Review in 2014 pentru suportul acodat tinerilor antreprenori.

 

L-au ajutat si coordonarea a 25 de evenimente JA Innovation Camp, prin care tinerii invata sa gandeasca idei de afaceri si solutii sociale “altfel”, si mai multe editii din Romania ale Global Entrepeneurship Week, Intel Business Challenge Europe si prima editie Get in the Ring.

 

Cand?

Duminica @incubator107, 18 ianuarie 2015, de la 16:00 la 20:00.

 

Unde ?

Atelierul se tine in mansarda din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti. Afla cum sa ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

 

Cum?

Inscrierea la atelier se face online, aici: http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Descoperitorilor/1437. Scrie sincer de ce vrei sa vii, de unde ai auzit de incubator107 si lasa numarul tau de telefon.

 

Donatia ta ajuta incubator107 sa supravietuiasca si incurajeaza mesterul. Sugeram o donatie de 30 lei pentru fiecare intalnire si 20 lei pentru studenti si liceeni.

 

Alte feluri in care puteti ajuta incubator107: promovarea in companii a Programului de descoperire a pasiunilor, inchirierea mansardei pentru alte traininguri sau evenimente, atragere de sponsorizari si altele: http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24