Articole
05-02-2016

In ultima luna de iarna, Fundatia Calea Victoriei a pregatit pentru tine ateliere si evenimente ingenioase unde poti merge insotit de cei dragi, sau poti cunoaste oameni minunati, cu aceleasi pasiuni ca tine.

 

Artisti din diverse domenii, psihologi sau istorici te asteapta la discutii pline de savoare despre Povestile unor familii boieresti, despre imbunatatirea vietii prin Comunicare Eficienta şi despre dobandirea Abundentei si echilibrului interior.

 

Daca esti pasionat de lumea formelor si a luminilor si vrei sa iti valorifici imaginatia, poti participa la cursul de Fotografie Urbana. Un atelier relaxant care te va ajuta sa te exprimi si sa surprinzi lucrurile spectaculoase din jurul tau.

 

Iti doresti sa te familiarizezi cu bolta cereasca, sa cunosti planetele si constelatiile si sa le observi cu ajutorul instumentelor astronomice? Nu rata atelierul de Astronomie, care te va initia in fermecatoarea lume a astrelor.

 

Te fascineaza lumea spirituala? Vrei sa intelegi ideile ce stau la baza Principalelor Religii ale lumii? Ia parte la o calatorie impresionanta prin universuri spirituale atat din Europa, cat si din alte spatii geografice.

 

Vrei sa cunosti legendele si semnificatiile parfumului? Sa asculti povestile din spatele esentelor celebre? Iti poti inviora serile de iarna cu miresme pretioase din Istoria Parfumului si te poti delecta cu cateva retete si arome delicate.

 

Iata programul acestor cursuri. Alege ce ti se potriveste:

 

FOTOGRAFIE URBANA pentru incepatori, cu Valentin Boboc, fotograf, interesat de fotografia de strada, fotodocumentar şi fotografia pe film. Din 2 Februarie, ora 19:00, atelier in 4 intalniri.

 

LEGILE ABUNDENTEI: Filozofie pentru o viata implinita, cu Eduard Bucescu, pasionat de studiul religiei si de domeniul dezvoltarii personale. Din 6 Februarie, ora 19:00, atelier in 3 intalniri.

 

Cum sa COMUNICAM EFICIENT, cu Claudia Desjardins, psihoterapeut, psiholog intercultural si Executive Coach. Din 15 Februarie, ora 19:00 , atelier in 5 intalniri.

 

Povestile Bucurestiului si CASELE sale BOIERESTI, cu Anita Sterea, istoric si ghidul expeditiilor culturale prin oras. Din 15 Februarie, ora 19:00, atelier in 3 intalniri.

 

ISTORIA RELIGIILOR: Mituri, Vise si Mistere, cu Mario Barangea, specialist in istoria ideilor si a religiilor. Din 16 februarie, ora 19:00, atelier in 5 intalniri.

 

Atelier de ASTRONOMIE: teorie si observatii astronomice, cu Adrian Sonka, coordonatorul Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. Din 17 Februarie, ora 19:00, atelier in 6 intalniri.

 

ISTORIA PARFUMULUI: din Antichitate la extravagantele contemporane, cu Monica Neatu, istoric, pasionat de moda, bune maniere si arta. Din 18 februarie, ora 19:00, atelier in 3 intalniri.

 

Daca vrei sa ii cunosti pe lectorii Fundatiei si sa afli experientele lor de la cursuri, rasfoieste, pe canalul lor de Youtube, seria de materiale video Inspiram prin Arte.

 

Pe langa atelierele prezentate mai sus poti alege si altele. Afla programul lor accesand: www.victoriei.ro.

 

Inscrieri la contact@victoriei.ro.

 

Fundatia Calea Victoriei este o institutie culturala independenta care concepe cursuri si evenimente in domenii culturale si de dezvoltare personala. Misiunea noastra este sa inspiram tinerii si adultii prin arte si stiinte umaniste, abordate intr-o maniera interactiva.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24