Articole
07-09-2015

“Trocuri pe tocuri” este cel mai nou eveniment organizat de Atelierele ILBAH in zilele de 19 si 20 septembrie, incepand cu orele 12:00, chiar in curtea centrului de creatie, pe strada Romulus, Nr. 4. Aici puteti descoperi un altfel de targ, cu defilari de moda si conferinte ale celor mai in voga designeri ai momentului.

 

Evenimentul va avea loc la terasa El Patio, gradina centrul de creatie, loc unde participantii pot savura cocktail-urile realizate la inspiratia barmanilor profesionisti!

 

Aici se va organiza o expozitie cu vanzare a creatiilor designerilor absolventi ai scolii Atelierele ILBAH, vor fi invitati cei mai cunoscuti bloggeri de fashion ai momentului, care isi vor vinde hainutele lor creative, dezvoltand conceptul «sell my closet» si se vor comercializa accesorii hand made, in parteneriat cu Revista Atelierul – coordonatoare a breslei tinerilor manufacturierilor.

 

Si pentru ca surprizele se vor tine lant si de data aceasta, Atelierele ILBAH au pregatit pentru voi un beauty-corner, unde stilistii ILBAH vor face invitatele sa radieze de frumusete.

 

Programul este unul complex si plin de activitati diversificate. Astfel, sambata vei avea parte de conferinte de styling & fashion, sustinute de trainerii Atelierele ILBAH, ce se vor incheia «cu ritm» la concertul de la orele 19:00, o pauza pe cinste, dupa o zi intensa de shopping. Duminica ne intalnim tot de la orele 12:00, in acelasi cadru prietenos, pentu o noua zi de shopping, la care se adauga o extravaganta prezentare de moda – Made by ILBAH.

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24