Articole
20-03-2017

Cu o experienţă îndelungată în consultanţă florală, enRose își extinde gama de servicii prin organizarea evenimentelor corporate, în parteneriat cu agenția de publicitate TailorAd. Această colaborare îmbină expertiza enRose în ceea ce privește designul remarcabil și experiența TailorAd în organizarea și implementarea evenimentelor corporate, împreună oferind suport personalizat și garanția calității în orice situație.

 

“După opt ani în care am pus accent pe designul floral și wedding planning, pasiunea și dorința de a evolua ne-au împins spre o nouă etapă, aceea de a organiza evenimente corporate. Ne-am ales un partener de încredere, TailorAd, care, prin prisma experienței în domeniu, se ridică la standardele noastre, iar împreună ne dorim să le oferim companiilor consultanță și servicii personalizate de cea mai bună calitate”, a declarat Adina Filculescu, fondatoarea enRose.

 

Prin acest parteneriat, enRose și TailorAd se ocupă în cele mai mici detalii de organizarea și implementarea evenimentelor corporate, precum conferințe de presă, congrese, petreceri aniversare ale companiilor, lansări de produse, team building-uri și alte evenimente speciale. Pentru toate acestea, creativitatea și inovația merg mână în mână, reușind să dea naștere unei povești și să transforme orice eveniment într-o experiență memorabilă.

 

Alături de design-ul impecabil, organizatorii sunt responsabili de îmbinarea armonioasă a tuturor factorilor care contribuie la reușita unui eveniment.  Dorind să vină în întâmpinarea clienților, enRose și TailorAd oferă servicii de tip 360, necesare pentru materializarea unei idei: de la conturarea conceptului și alegerea locației, resurse logistice, pregătirea momentelor artistice, până la gestionarea întregului eveniment.

 

 

Despre enRose

EnRose este o companie de design floral și de eveniment, prezentă de opt ani pe piața dn România. Povestea a început de la pasiunea pentru designul floral, accentuată printr-o eleganță discretă și o doză de creativitate. Devenind un partener de încredere, enRose oferă în prezent atât prospețime și culoare prin intermediul buchetelor sau aranjamentelor florale, cât și servicii personalizate pentru cele mai importante evenimente din viața clienților săi.

 

Despre TailorAd

TailorAd este o agenție de publicitate, care funcționează ca un department de comunicare externalizat, oferind servicii integrate de tip 360. Portofoliul agenției cuprinde clienți din diverse domenii, printre care se regăsesc: AVINCIS, Casa Frumoasă, Daikin, Fetal Care, Gealan, GEZE, Iconic Kids, IDA spa, Summer Place, Upperself etc.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24