Articole
25-02-2015

Pe 28 februarie va incepe prima editie a programului EMERITUS – Conducerea prin Valori, un nou program de leadership creat de ERUDIO. Unic in Romania, prin metoda si instrumentele folosite, acest program se adreseaza top managerilor din organizatii si antreprenorilor.

 

“Programul Emeritus – Conducerea prin Valori se adreseaza liderilor si cuprinde cateva dintre cele mai importante teme care ii preocupa pe conducatorii de astazi: Valorile, Etica, Cunoasterea sau Ignoranta, Puterea sau Smerenia.  Emeritus – Conducerea prin Valori este un program despre Filosofia conducerii oamenilor.” – Mihaela Ginju, Director si Partener Erudio.

 

Dincolo de stabilirea strategiei de afaceri si a structurii care sa o execute, un conducator trebuie sa aiba o intelegere profunda a naturii umane si a felului cum ea ne inhiba sau ne ajuta sa excelam impreuna.

 

Programul  dureaza 9 saptamani si este compus din 9 module moderate de cateva dintre cele mai stralucite  minti ale momentului: Horia Roman-Patapievici, Mircea Dumitru, Andrei Plesu, Vasile Morar, Parintele Iustin Marchis, Emil Hurezeanu, Vintila Mihailescu si Sorin Ionita.

 

Mai multe informatii despre program, modalitatea de aplicare si comunitatea Erudio puteti gasi accesand site-ul: http://www.erudio.ro/ro/emeritus/.

 

Asociatia ERUDIO, infiintata in 2005 la initiativa Mihaelei Ginju, a lui Liviu Papadima, Adrian Stanciu si Cosmin Alexandru,  deruleaza programe de leadership la granita dintre afaceri si cultura si a format, in 10 ani de activitate, cea mai unita si activa comunitate de lideri din Romania.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24