Articole
23-03-2016

"Dragostea de frumusete este gust. Crearea de frumusete este arta." – Ralph Waldo Emerson

 

In selectul cartier Cotroceni, intr-o casa din perioada interbelica, a fost inaugurat de curand un salon dedicat serviciilor de coafura, manichiura, cosmetica si masaj, un loc atipic in peisajul saloanelor de frumusete din Bucuresti.

 

Piano Beauty Salon poarta acest nume deoarece in salonul de primire se afla un pian Bösendorfer cu o vechime de 100 de ani, de provenienta germana si cu mecanica britanica. Reconditionat, functional si elegant, pianul din acest salon simbolizeaza un liant intre muzica si frumusete, acestea intalnindu-se la nivel conceptual in ideea de muzicalitate a frumusetii.

 

La Piano Beauty Salon frumusetea inseamna armonie, echilibru, gratie, respect si intelegere pentru toate fatetele vietii feminine. Ne gandim la ideea de frumusete in sens extins, constientizand importanta detaliilor care formeaza intregul si credem ca rafinamentul este atemporal, dorindu-ne sa faca parte si din existenta Piano Beauty Salon.

 

Evenimentul de inaugurare pentru presa al salonului a avut loc joi, 18 februarie 2016, in salonul Piano Beauty de pe strada Dr. Grigore Romniceanu, la nr. 5.

 

Irina Markovits, consultant de stil si jurnalist de moda, s-a alaturat cu bucurie salonului Piano Beauty, in calitate de ambasadoare de brand, si ne-a povestit cum vede frumusetea si feminitatea in prezent: „Beautiful things don’t ask for attention. –  Cand mi se cere sa ofer o definitie a frumusetii, acest citat este cel cu care asociez frumusetea: o prezenta de o eleganta discreta si nestandardizata, subliniata de naturalete si firesc, de originalitate si dezinvoltura, de o stare interioara de bine, fara legatura cu varsta sau silueta. Imi imaginez frumusetea drept o femeie delicios de naturala, netulburata de diversitatea de Turn Babel a lumii din jurul ei, dar intotdeauna surprinsa de frumosul naturii umane si de micile momente de magie ale universului in care traieste.”

 

Partenerii evenimentului: Soskin, Crama Oprisor, Vanilla.

 

Mai multe informatii puteti afla si pe pagina de Facebook Piano Beauty Salon: https://www.facebook.com/pianobeautysalonbucuresti/

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24