Articole
18-04-2016

Cea de-a patra editie a conferintei SMEs How-To, evenimentul dedicat IMM-urilor din Romania, se apropie cu pasi repezi. Evenimentul marca Business Review va avea loc pe data de 21 Aprilie la Point Art Hub si va fi structurat in patru stagii dedicat etapelor de crestere si mentinere a unei afaceri in Romania anului 2016.

 

Povesti de succes, strategii, oportunitati si obstacole vor fi prezentate in patru paneluri proportionale etapelor de dezvoltare a unei afaceri: DEFINESTE, OPTIMIZEAZA, GO BIG, MENTINE. Fiecare discutie va avea ca punct de pornire povestea unei companii de prestigiu a caror lideri isi vor impartasi experienta si vor dezbate anumite teme alaturi de investitori, consultanti in domeniu si reprezentanti ai sectorului public.

 

Prima sesiune de discutii va porni de la povestea de succes a companiei Greentek, o afacere „Proudly made in Romania” ce produce sisteme de iluminat cu LED 100% ecologice si exporta in tari precum Germania, Austria, Israel, Elvetia, Polonia si Rusia.  Fondatorul companiei, Victor Cotrutz impreuna cu ceilalti vorbitori, vor discuta despre inovatie si resurse creative pentru antreprenori, importanta investitiei in oameni si managementul riscului. De asemenea, Daniela Marin din cadrul Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare va vorbi despre subventii accesibile pentru consultanta si cresterea unei afaceri.

 

Panelul cu numarul doi al conferintei va fi centrat pe modalitati de optimizare a afacerilor si tehnologii inovative pentru generarea unui avatantaj competitiv. Punctul de pornire va fi povestea Smart Bill, cel mai folosit program de facturare din Romania. Temele abordate vor varia de la etapele importante in evolutia unei companii, tehnologii de optimizare si crestere, dar si strategii de obtinere a unor infuzii de capital. Mircea Capatana, co-fondator Smart Bill, va dezbate aceste subiecte alaturi de vorbitori precum Mihai Sfintescu, administrator de fonduri private equity si venture capital si Dragos Pislaru, consilierul economic al Primului-Ministru.

 

Sesiunea trei – MENTINE - se concentreaza pe teme precum consolidarea pozitiei de piata, importanta consultantei in comunicare si strategii de brand. Monica Cadogan, fondatoare si CEO al Vivre isi va impartasi experienta in calitate de lider al celui mai mare retailer online din sectorul Home & Deco din Europa Centrala. Discutia va fi urmata de catre un vorbitor keynote, Andrei Pitis, fondator si CTO al Vector Watch. Castigator al premiului “Innovation in Technology” la Business Review Awards 2016, Vector Watch este o poveste despre tehnologie si inovatie, dublate de know-how-ul unei echipe experiementate de designeri si antreprenori.  

 

Ultimul panel are ca subiect central extinderea unei companii pe plan international si atragerea de fonduri in acest sens. Marius Stefan, co-fondator al Autonom Rent a Car va dezbate aceasta tema impreuna cu experti in acordarea fondurilor, atat din mediul public cat si cel privat: Ramona Ivan, Director of External Relations and Structured Finance at CEC Bank, Cristian Nacu, Partner at Enterprise Investors and Mihaela Toader, Director la Directia Generala Analiza, Programare, Evaluare in cadrul Ministerului Fondurilor Europene.

 

Toti cei interesati sa participe la SMEs How-To se pot inscrie online pe site-ul evenimentului sau direct la 031 040 09 31, email events@business-review.ro.

 

Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi pe pagina dedicata: http://www.business-review.eu/br-events/smes-how-to-2016

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24