Articole
28-07-2015

In August, luna lui Gustar, te poti bucura de un mini-concediu in fiecare seara la Fundatia Calea Victoriei. Este o perioada potrivita din an sa profiti de timpul liber pe care il ai si sa explorezi subiecte dragi tie, care te reprezinta si care iti pot fi utile.

 

Doar in luna august mai poti participa la Scoli de Vara - o serie de intalniri zilnice, despre teme care te intereseaza, de luni pana vineri, incepand cu ora 19:00.

 

Iata cateva recomandari pentru luna august:

 

Atelierul de STIL VESTIMENTAR FEMININ, cu Valentina Balasa Ario, 3 – 6 August –Toti ne dorim sa aratam bine! Dar cum putem obtine asta cu certitudine si cu un buget folosit cat mai eficient? Afla ce tinute si culori ti se potrivesc, cum sa-ti pui in evidenta punctele forte si ce piese vestimentare n-ar trebui sa lipseasca din garderoba unei doamne. Valentina Balasa Ario, fost model, in prezent consilier de imagine, te va ajuta sa-ti transformi imaginea pas cu pas, in functie de preferintele personale si de stilul tau de viata.

 

ARTA RENASTERII ITALIENE: Botticelli, Leonardo da Vinci, Michelangelo, cu Cosmin Ungureanu, 10 – 12 August - Arta europeana ar fi de neconceput in absenta Renasterii si a etapelor sale. Esti dornic sa afli mai multe despre perioada care a fixat temele specifice modernitatii europene si despre artisti de calibrul lui Sandro Botticelli, Leonardo da Vinci sau Michelangelo Buonarroti? Te asteptam la un curs de istoria artei gandit intr-o serie de 3 intalniri relaxate ce te vor introduce in universul miraculos al Renasterii italiene.

 

Scoala de vara de NETWORKING: Cum stabilim si mentinem relatii?, curs cu Cristian Ezri, 10 – 13 August – Relatiile pe care le construim sunt unul dintre cele mai valoroase lucruri pe care le detinem. Dar cum sa utilizam acest capital? Networking-ul ar trebui sa devina o a doua natura pentru omul modern. Vino sa inveti arta de a stabili, mentine sau intrerupe relatii si, nu in ultimul rand, sa practici networking-ul cu gratie.

 

Scoala de vara de ACTORIE, cu Smaranda Caragea, 17 – 22 August – Ce inseamna sa fii actor? Omul societatii de astazi are nenumarate „roluri” pe care si le asuma zilnic: in familie, la birou, pe strada etc. Te invitam sa incerci sa-ti descoperi eul autentic prin intermediul teatrului. Sase zile in care vei invata cum sa iti folosesti mai bine calitatile si apitudinile pentru a te simti mai bine in societate, cu prietenii, dar si in fata unui public.

 

Cinci pasi spre STAREA DE BINE, curs cu Eduard Bucescu, 24 – 28 August – Exista metode prin care iti poti mentine sau proteja starea de bine, dincolo de anotimpuri, varsta si diversele provocari cu care te intalnesti in viata cotidiana. Starea de bine se castiga cu pasi marunti si nu este neaparat sinonima cu bunastarea, este acel sentiment inefabil care te face sa te bucuri de viata si de echilibru.

 

Gasiti programul complet al cursurilor lunii august pe www.victoriei.ro

 

Inscrierile se fac la adresa contact@victoriei.ro

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24