Articole
01-08-2014

Saptamana europeana a IMM-urilor, editia 2014, se va desfasura in perioada 29 septembrie – 5 octombrie. Campania este derulata in 37 de tari, astfel incat la activitatile care se desfasoara la nivel local, national sau regional sa poata participa cat mai multi antreprenori, actuali si viitori.

 

Principalele obiective ale campaniei sunt:

  • sa prezinte masurile de sprijin pe care le ofera UE si autoritatile locale, regionale si nationale IMM-urilor si microintreprinderilor;
  • sa promoveze antreprenoriatul si astfel sa determine o crestere a numarului de persoane, in special tinere, care se gandesc serios la o cariera de antreprenor;
  • sa le recunoasca antreprenorilor contributia pe care si-o aduc la cresterea gradului de bunastare, la crearea de locuri de munca, la ameliorarea competitivitatii si dezvoltarea inovarii.

 

Principalul eveniment va fi organizat in acelasi timp cu Adunarea IMM-urilor si ceremonia de decernare a Premiilor europene pentru promovarea intreprinderilor, in perioada 1-3 octombrie 2014, la Napoli (Italia).

 

De asemenea, aceste evenimente, organizate de firme de consultanta pentru intreprinderi, autoritati nationale, regionale si locale si organizatii patronale, le vor permite companiilor sa faca schimb de experienta si sa continue sa se dezvolte.

 

Detalii despre campanie: http://ec.europa.eu/enterprise/initiatives/sme-week/index_ro.htm

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24