Articole
14-09-2012

Intrucat turismul de business se dezvolta din ce in ce mai mult in Romania, deoarece multi investitori straini aleg sa deschida fabrici si reprezentante in centrul si vestul Romaniei, vom prezenta cele mai importante centre de business din Transilvania.

Denumita de jurnalistii straini si "Mica Elvetie", aceasta regiune istorico-geografica a jucat dintotdeauna un rol important in economia Romaniei, iar in prezent in mediul de business intalnit aici se resimt influente germanice. Acest lucru se vede cu ochiul liber cand se analizeaza numarul de investitori din Vestul Europei si nu numai, care aleg sa isi aduca afacerile in Romania.

Cele mai importante centre de business din Transilvania se afla in Sibiu si Cluj. Ambele orase detin atuul de a avea atat aeroport, pe care se opereaza curse interne si internationale, cat si o infrastructura de buna calitate.

In cazul in care business trip-ul dumneavoastra va aduce in Sibiu, recomandarea noastra in ceea ce priveste cazarea, este Levoslav House Hotel. Acest  boutique hotel de patru stele, situat in centrul istoric al orasului, redefineste eleganta, oferind vizitatorilor sai un mix intre rafinamentul secolului XIX si trendurile actuale. Avand in vedere ca dirijorul si compozitorul Jan Levoslav Bella a locuit aici pentru o buna perioada de timp,  va puteti hrani spiritual cu lucrari de arta originale din domeniul muzical.

Pentru un pranz de afaceri sau un corporate event,  restaurantul Bliss din vechiul centru sasesc se va ridica cu siguranta la nivelul asteptarilor dumneavostra.

Cand  afacerile va aduc in Cluj, City Plaza Hotel, siuat in centrul orasului, este alegerea perfecta deoarece acesta imbina  placutul cu utilul. Confortul, eficienta si diversitatea sunt cuvintele care descriu cel mai bine camerele, iar cele doua restaurante, cu meniu international si asiatic, vor transforma pranzul sau cina dumneavoastra de afaceri intr-un succes bine meritat. Pentru un corporate event, hotelul va pune la dispozitie patru sali de conferinte care se vor plia perfect dorintelor organizatorilor.

Daca in opinia dumneavoastra "timpul inseamna bani" si alegeti calea aerului pentru a ajunge intr-unul din aceste orase, Tarom opereaza curse regulate spre ambele orase.

Pentru un confort sporit si o impresie buna asupra partenerilor dumneavoastra de afaceri, se poate opta pentru inchirierea unui elicopter sau private jet, care stau la dispozitia dumneavoastra 24/24.

Avand in vedere faptul ca in 2012 a crescut numarul investitorilor straini din Romania, va uram mult succes in afaceri!


Mihaela Boltinescu
–  General Manager Aspen Travel S.R.L.

Transilvania Tours ofera asistenta turistica la cele mai inalte standarde, in Transilvania si Bucuresti. Ofertele personalizate pentru Business si Pleasure Travel se vor plia perfect cerintelor clientilor intrucat serviciile companiei sunt all inclusive.

Dintre servicii oferite: inchiriere elicopter sau private jet, rezervare bilete de avion, preluare de la aeroport cu orice tip de automobil va este necesar, paza personala, cazare la cele mai bune hoteluri de patru si cinci stele, inchiriere sala conferinte, traduceri simultane si catering.


www.transilvaniatours.com

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24