Articole
30-09-2014

Va prezentam Triptailor, o companie condusa de antreprenoarea Georgiana Schmutzer.

Cu o experienta de 3 ani pe piata, Triptailor a cunoscut o crestere constanta si s-a dezvoltat din toate punctele de vedere. Triptailor acorda servicii personalizate pentru calatorii de vacanta sau de afaceri, iar clientii dispun de consiliere personala dedicata si de o abordare complexa a ofertelor.

Descrierea companiei

 

Totul a pornit de la pasiunea Georgianei Schmutzer de a calatori, de cunoastere si de la vasta experienta pe care a avut-o de-a lungul vietii cu agentiile de turism. In urma unei analize a pietei turistice si a agentiilor de turism deja existente, a ajuns la concluzia ca segmentul de nisa reprezentat de clientii luxury, cu venituri mari, nu este corect abordat, iar serviciile oferite pot fi mult imbunatatite.

 

Astfel a ajuns la ideea dezvoltarii unei altfel de agentii de turism, unde absolut toti clientii sa fie tratati ca niste VIP, sa existe niste standarde de operare si sa se ofere servicii de calitate, deoarece aceste detalii vor face diferenta intre sutele de agentii de turism existente pe piata.

 

In cei 3 ani de experienta, Triptailor a cunoscut o crestere constanta si s-a dezvoltat din toate punctele de vedere. A organizat evenimente de anvergura (intre 200-1000 participanti) si a demarat campanii de promovare si marketing, atat in mediul online, cat si in cel offline (aparitii TV, aparitii in presa scrisa, aparitii la radio). Membrii echipei au depus toate eforturile necesare pentru a face agentia cunoscuta, apreciata si dorita de catre clienti.

 

Care sunt produsele sau serviciile pe care le ofera?

Ca orice agentie de turism, Triptailor se ocupa cu cazari interne si externe, bilete de avion interne si externe, inchirieri masini, bilete la diferite evenimente, organizare excursii, organizare diferite tipuri de evenimente (congrese, seminarii, team-buildinguri, nunti, botezuri, lansari), asigurari medicale de calatorie.

Dar trebuie scos in evident faptul ca cele mai importante lucruri pe care le ofera sunt consultanta si disponibilitatea echipei. 

 

Care sunt clientii companiei?

Segmentul de piata asupra caruia agentia s-a axat este alcatuit din persoane cu venituri medii si mari, cu experienta de calatorie, care nu au timp sa-si planifice plecarile si au nevoie de ajutorul specializat oferit de consultantii nostri de turism. Agentia de turism Triptailor acorda servicii personalizate pentru calatorii de vacanta sau de afaceri, iar clientii dispun de consiliere personala dedicata si de o abordare complexa a ofertelor.

Clientii actuali se grupeaza in persoane fizice (95%) care solicita deplasari personale si firme (5%) care solicita deplasari in interes de serviciu pentru angajatii lor. Clienti actuali sunt localizati in Bucuresti, in proportie de 99%.

In ceea ce priveste atragerea clientilor, este un proces fara final care se deruleaza din 2011. Promovarea agentiei se face prin toate mediile posibile – aparitii la TV, radio, presa scrisa, online, sponsorizare evenimente, premii, impartire de cataloage si flyere. Toate acestea au fost facute pentru cresterea notorietatii – deoarece Triptailor era un nume nou pe piata si era necesar ca oamenii sa afle de el si sa capete incredere in brand. Acum agentia are multi clienti care o recomanda mai departe si asta este cea mai sanatoasa crestere pentru orice afacere.

Pentru fidelizare, agentia Triptailor aplica metoda cea mai simpla: tarife speciale, discounturi si facilitati la plata. Dar cel mai important este ca orice client care revine este recunoscut ca atare, i se cunosc preferintele si experientele de calatorie anterioare si ofertele primite sunt exact ceea ce isi doreste. 

 

Ce proiecte are in desfasurare?

 

Proiectele principale vizeaza tot promovarea agentiei. Anul acesta agentia s-a axat pe presa scrisa – numeroase aparitii (articole si interviuri) in reviste precum: Business Magazine, Intelligent Life, Etiquette. Acum cocheteaza cu mediul online pentru a profita la maxim de social media si a vedea cum pot veni in intampinarea clientilor cu oferte speciale publicate pe retelele de socializare.

Dar poate cel mai important proiect este cardul de reduceri Tailorcard – care oferta discounturi atractive intr-o retea de parteneri atent selectionati care sa ofere aceleasi servicii de calitate ca si ei.

 

Testimoniale

 

Dupa fiecare calatorie ne sunam clientii si le cerem feedback legat de toate aspectele vacantei lor pentru a fi cat mai bine informati si pentru a ne sfatui turistii cat mai bine pe viitor. Avem o rubrica pe site unde am pus testimonialele oficiale primite in urma colaborarilor si un exemplu ar fi:

Mirabela Dauer – Lansare album “In Bratele tale”

Evenimentul a avut loc in data de 4 noiembrie 2011, in Sala Paris, din cadrul hotelului Novotel din Bucuresti si a fost unul de mare succes, avand peste 270 de participanti, nume importante din cultura, muzica, teatru, mass-media, politica si administratie.

“Dragii mei,

Echipa Triptailor. Nu stiu unde v-ati gasit unul pe altul si nici nu imi dau seama cum se poate ca niste copii ca voi sa fie atat de profesionali. Nu stiu, dar chiar ma bucur ca v-am gasit. O echipa tanara, plina de energie, frumosi de la primul pana la ultimul, foarte muncitori si profi, in ciuda varstei nu tocmai inaintate. Mi-am lansat albumul “In bratele tale” in bratele voastre si bine am facut. Am avut incredere in voi si ati reusit sa-mi depasiti complet asteptarile. Stiam ca totul va iesi perfect, dar a fost chiar mai bine decat mi-am imaginat.

Totul a fost organizat pana in ultimul detaliu, presa, invitati, sala, meniu, cadouri, feedback si tot ce era nevoie. Totul a iesit impecabil, am fost inconjurata de prieteni, familie, colegi dragi si am putut sa ma distrez la propriul eveniment ca la o petrecere. Fara griji, fara imprevizibil, doar cu multa, multa distractie.

Va multumesc copii pentru tot ce ati facut si va doresc numai reusite – stiu sigur ca le veti avea.

Va pup,
Mira”

 

Certificari

Agentia este membra ANAT  inca de la inceput si anual isi innoieste apartenenta.

 

Cariere

Adresa de mail unde puteti trimite CV-uri este: laura.b@triptailor.ro

***

Nume companie:
 SC LUXETRAVELDEAL SRL – Agentia de Turism TRIPTAILOR

 

Domeniu de activitate: Turism

  

Owner: Georgiana Schmutzer

 

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24