Articole
19-10-2020

 

 

Stelian Vezentan și Andras Merk au fost promovați ca Parteneri Asociați ai EY România în cadrul departamentului de Audit, iar Stela Andrei este noul Partener Asociat în echipa de Asistență fiscală și juridică.

  

Stelian Vezentan a fost promovat Partener Asociat în departamentul de Audit, echipa de Servicii de consultanță financiar-contabilă (Financial Accounting Advisory Services - FAAS), fiind responsabil pentru excelența contabilă și îmbunătățirea proceselor financiare.

Stelian Vezentan are 14 ani de experiență practică în diverse domenii ale finanțelor și funcțiilor de risc, ca parte a angajamentelor de consultanță și audit din Europa Centrală și de Sud-Est.

În prezent, activează și în echipa globală EY de IFRS, rolul său vizând creșterea coerenței în aplicarea Standardelor Internaționale de Raportare Financiară.

Gelu Gherghescu, Partener, Audit, EY România: "Sunt convins că profesionalismul și competențele lui Stelian, dovedite și în interacțiunile cu clienții, vor contribui la creșterea practicii și la diversificarea serviciilor noastre".

Stelian Vezentan deține un certificat CFA, este membru al ACCA și a absolvit Facultatea de Management la Academia de Studii Economice din București.

 

Andras Merk s-a alăturat EY în calitate de Senior Manager în linia de servicii de Audit în 2018, fiind responsabil cu auditul companiilor antreprenoriale din regiunea Transilvania, precum și cu acordarea de asistență clienților mari listați din România, în principal din sectorul de petrolul și gaze și al metalelor primare.

Promovat ca Partener Asociat al departamentului de Audit, Andras Merk va coordona activitatea de consultanță în audit din zona de nord-vest a țării, deținând și poziția de șef al biroului EY din Timișoara.

 

"Experiența profesională a lui Andras Merk, cu peste 15 ani de activitate în auditarea companiilor antreprenoriale din regiunea Timișoara, precum și în deservirea clienților internaționali din întreaga Românie, aduce valoare echipei și va contribui la consolidarea practicii noastre în contextul dezvoltării rapide din vestul țării", spune Nicolas Sabran, Liderul Departamentului de Audit, EY România și Republica Moldova.

Andras Merk deține o diplomă de licență în management, la Facultatea de Științe Economice din Timișoara și este membru ACCA din 2010. Andras are 15 ani de experiență în servicii de audit și asigurare, în firme din grupul BIG 4.Stela Andrei
a fost promovată ca Partener Asociat în departamentul de Asistență fiscală și juridică al EY România, cu specializare în servicii de consultanță pentru dezvoltarea capitalului uman – People Advisory Services.

În cei 15 ani de experiență în domeniul fiscal din cadrul EY, Stela Andrei s-a concentrat pe consultanța în zona de impozit pe venit, contribuții sociale și imigrare. Stela a contribuit la creșterea și dezvoltarea unei echipe care are în prezent aproximativ 30 de consultanți.

În noul rol, Stela va coordona activitățile de Mobilitate Integrată, propunându-și să îi sprijine pe cei care trec prin procese de transformare în zona capitalului uman sau care doresc să-și asigure o continuitate sănătoasă a afacerii, precum și pe cei care doresc, să-și extindă operațiunile sau să investească în România. În derularea cu succes a acestor activități, Stela Andrei vine cu o abordare integrată, care să răspundă specific fiecărui model de business din perspectivă fiscală, juridică și de digitalizare.

Alex Milcev, Liderul Departamentului de Asistență fiscală și juridică: „Schimbările din zona capitalului uman, unele începute chiar înainte de pandemia Covid, par acum de durată sau chiar ireversibile  – ca de exemplu, noile modalități de colaborare între companii și indivizi, noile modele de taxare, apariția așa-numitelor «vize pentru nomazi» - o procedură mult simplificată de obținere a vizei de muncă în unele țări, chiar și cele membre UE. În aceste condiții, a crescut și nevoia clienților noștri pentru consultanță în acest domeniu. Promovarea Stelei ca Partener Asociat în Departamentul de People Advisory Services ne va ajuta să răspundem prompt și să acoperim subiecte complexe, contribuind în același timp la consolidarea puternicei poziții de piață a EY în acest domeniu.”

***

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 298.000 de angajați în peste 700 de birouri în 150 de țări și venituri de aproximativ 37,2 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2020. Rețeaua noastră este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienților servicii prin care să beneficieze de oportunitățile din întreaga lume.

Prezentă în România din anul 1992, EY este liderul de pe piață serviciilor profesionale. Cei peste 800 de angajați din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistență fiscală, strategi și tranzacții, consultanță către companii multinaționale și locale. Avem birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași şi Chișinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenorialului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an, în luna iunie, la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informații, vizitați pagina noastră de internet: www.ey.com

 

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24