Articole
25-01-2014

Daca vrei sa inveti stiinta infrumusetarii direct de la experti, inscrie-te la Scoala de cosmetologie Apiestetic, prima cu acest profil din Romania. Cursurile incep pe 15 februarie. Infiintata de trei profesioniste cu experienta individuala de peste 30 de ani, la nivel local si international ‒ Neli Pfeiffer, Adriana Popovici si Ioana Angelescu, scoala ofera o pregatire completa cursantilor, deoarece imbina traditia cu tehnica moderna si teoria cu practica.

Certificate si atestate de Ministerul Muncii, cursurile se adreseaza tuturor persoanelor care fie doresc sa aiba o cariera in domeniu, sa lanseze o afacere in domeniul frumusetii sau sa afle mai multe despre hobby-ul lor.

"Dorim sa aratam generatiilor mai tinere ca Romania a avut o scoala de cosmetica serioasa, cu baza fundamentata de oameni de stiinta de valoare inestimabila – cum au fost dr. Aurel Voinea, considerat parintele cosmeticii, sau Olga Tudori si Natalita Gorgea, fondatoarele primului Institut de Infrumusetare din Romania. De aceea am ales pentru scoala noastra un termen mai putin folosit in zilele noastre – cosmetologie – pentru a sublinia profesionalismul si seriozitatea cu care tratam domeniul si responsabilitatea cu care lansam acest proiect", explica Neli Pfeiffer, cofondatoare a Scolii de cosmetologie Apiestetic.

Persoanele inscrise vor urma cursuri de cosmetologie generala (tehnica clasica si moderna, anatomie, dermatologie, patologie, chimie, nutritie, psihologie, marketing) si cosmetica decorativa (pensat, epilat, vopsit, machiaj profesionial).

Durata cursurilor este de sase luni iar, la final, cursantii vor sustine examenul final in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai Ministerului Muncii. Promovabilitatea va fi atestata printr-un Certificat de Calificare in domeniul cosmetologiei.

Persoanele interesate pot accesa pagina de internet a Scolii de Cosmetologie Apiestetic sau pagina de Facebook cu acelasi nume. In functie de conditiile financiare, motivatia si determinarea pe care o arata, candidatii au sansa de a primi o bursa finantata 100%.

Invata din experienta celor trei cofondatoare, in domeniul frumusetii. Afla ce inseamna transformarea unui hobby intr-o meserie facuta cu pasiune.

Neli Pfeiffer, specialist apiterapie
"Uitandu-ma in urma, imi dau seama ca nu eu mi-am ales meseria de cosmetician, ci ea m-a ales pe mine. La 20 de ani, nu stiam prea multe despre asta, dar imi placea frumosul, echilibrul si armonia. Mai tarziu, m-am orientat catre cosmetica apicola, pe care am invatat-o, practicat-o si, intr-un final, am reusit s-o dezvolt prin contributii personale. Mi-am creat propria profesie de cosmetician. Iar acum a venit momentul sa impartasesc tot ceea ce am acumulat."

Adriana Popovici, specialist apiterapie
"Mi-am gasit vocatia din intamplare, iar dupa ani de practica pot sa spun ca satisfactiile sociale, sufletesti si, nu in ultimul rand, cele materiale au fost peste asteptarile mele. Am ajutat oameni sa se simta bine in pielea lor, le-am redat increderea in sine iar pentru mine acest lucru inseamna satisfactia suprema."

Ioana Angelescu, specialist make-up
„Urmand diferite specializari in tara si in strainatate, mi-am inceput o cariera in industria filmului. In 12 ani, am facut peste 30 de filme cu mari regizori si actori ai lumii, am avut nopti intregi de lucru, fara sa imi dau seama cum trece timpul. Cosmetica si industria de infrumusetare, in general, au fost pentru mine deschizatoare de drumuri iar dorinta mea de dezvoltare continua m-a adus pe drumul de acum."

Afla mai multe informatii pe www.scoalacosmetologie.ro

Autoare: Alina Burlacu
Redactor-sef Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24