Articole
22-08-2014

Centrul de dezvoltare personala "ABeZe" organizeaza trainingul "Invatam sa fim mai manierati la masa", miercuri, 17 septembrie 2014, ora 19:00-21:00.

 

Evenimentul este unul exclusiv pentru cei care doresc sa cunoasca tipurile de tacamuri, cum sa le foloseasca sau sa le aranjeze corect, cum sa manance diferite feluri, cum sa combine corect tipurile de bautura. 

 

Parintii vor invata metode practice de a educa copiii sa adopte un comportament decent la masa. Cu siguranta, dupa training fiecare se va simti mult mai liber la o masa festiva sau la restaurant, mult mai informat si, cel mai important, isi va schimba radical comportamentul la masa. De altfel, este cunoscut ca cele mai bune afaceri se pot face la discutiile din timpul unei mese, iar acest training are menirea de a va ajuta sa va concentrati pe discutii si nu pe gandul cu care furculita sau cutit sa incepeti primul fel de mancare.  

  

Trainingul se adreseaza tuturor persoanelor care au dorinta de a persevera si de a se dezvolta intr-un mod placut. 

 

Traineri: Dorina Arsene, director centrul ABeZe, lector de bune maniere si Daniel Osmanovici, editor-prezentator Antena1, prezentator Observator, blogger - tataincepator.ro

 

ABeZe este un centru de dezvoltare personala (fondat in anul 2011) ce are scopul de a ajuta oamenii sa-si formeze o personalitate puternica, sa fie siguri si increzatori in comportamentul lor manierat.

 

Cost: 50 lei

 

Inscrierile se fac pana marti, 16 septembrie, ora 00:00.

 

Pentru inscrieri avem nevoie de urmatoarele date:

1. Nume, prenume

2. Adresa de email si numarul de telefon

3. Varsta

4. Functia

 

Inscrierile se fac la numarul de telefon 0747162090, Oana Vasile, PR Manager sau la adresa de e-mail: sme.abeze@gmail.com.

 

Pentru informatii suplimentare, accesati: http://arsenedorina.wordpress.com/2014/08/11/manierati-la-masa/

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24