Articole
20-03-2014

Fie ca ai decis sa fii antreprenoare sau sa te dezvolti in cadrul unei companii, training-urile sunt esentiale pentru acumularea unui bagaj de cunostinte cat mai amplu. Vei auzi, intelege si asimila cunostinte cat mai variate si mai noi in domeniul ales, in plus, dimplomele obtinute vor atrage un feed back pozitiv de la colaboratori sau de la angajatori, in compania in care lucrezi sau chiar intr-o companie concurenta.

Managementul stresului: Tineri antreprenori de succes
Extreme Training organizeaza seminarul gratuit: Managementul stresului: Tineri antreprenori de succes. Seminarul va avea loc luni, 24 martie 2014 (intre orele 18:00-20:00), in cadrul proiectului Tineri Antreprenori de Succes. Managementul stresului este abilitatea individului de a face fata presiunilor de zi cu zi. Prin managementul stresului se urmareste initial identificarea cauzelor acestor presiuni si apoi reechilibrarea si reducerea reactiei prelungite a corpului la factorii interni sau externi,  cauzatori de stres. In acest seminar, vei putea sa iti dezvolti abilitati de: actiune asupra problemei cauzatoare de stres, prin schimbarea mediului sau confruntarea situatiei; interpretare a situatiei generatoare de stres, prin gestionarea emotiilor si a sentimentelor negative si de acceptare si/sau supravietuire atunci cand ne confruntam cu situatii  pe care nu le putem schimba sau emotii distructive, pe care nu le putem gestiona. Lector invitat: Alina Neagoe, psiholog clinician specialist si psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala. Seminarul se desfasoara la sediul Extreme Training, din Bucuresti, strada Ernest Juvara, nr 18. Luni, 24 martie 2014, 18.00-20.00. Mai multe informatii gasesti pe site-ul www.traininguri.ro

Excelenta in negociere
Organizat de Codecs, in Bucuresti, in perioada 24-25 aprilie 2014, training-ul pleaca de la ideea ca exista intotdeauna o solutie mai buna pentru ambele parti si conditia pentru a o gasi este disponibilitatea partilor de a o cauta. Este de fapt o atitudine care porneste de la disponibilitatea macar a uneia dintre parti de a lua initiativa si a porni procesul de cautare. Programul incepe cu un test de stress care ilustreaza factorii specifici de stress la care reactionam fiecare individual.
Vor fi abordate subiecte ca: trasaturile unui negociator de succes, factorii de care depind rezultatele unei negocieri, capcanele in care se pierde initiativa si suntem manipulati, importanta planificarii in negociere, rutina de pregatire a planului de negociere. Vom fi discutate si cele 5 moduri de negociere (cooperant, competitiv, organizational, personal, atitudinal) si metodele de trecere de la un mod de negociere la altul, pentru incheierea unei negocieri.  Locatie: Centrul de Training CODECS. Trainer: Alexander Fuhrmann.
Alexander Fuhrmann s-a nascut in 1955 in Romania. El are o licenta in matematica, de la Universitatea din Haifa, Israel si un MBA de la Universitatea Europeana de la Bruxelles. Dupa o serie de functii de conducere cu importante companii multi-nationale, cum ar fi Banca Hapoalim, Henkel, iar apoi Coca-Cola Company, a inceput propria sa afacere inca din 1996. Domeniile sale principale de expertiza sunt: abilitati de comunicare, vanzari si programe de negociere, iar recent, el a dezvoltat o serie de programe axate pe Intelepciunea in Management (Wisdom Management).  Mai multe informatii citeste pe site-ul www.catalog-cursuri.ro.

Tehnici esentiale de negociere
La Cluj-Napoca, in perioada 4-6 aprilie 2014, va avea loc cursul Tehnici esentiale de negociere. In aceste cursuri vei invata sa iti dezvolti abilitatile de negociere in diferite situatii: atunci cand sa faci o achizitie la un pret mai avantajos, cand vrei sa vinzi un produs si sa fii mai persuasiv, sa scrii o scrisoare de parteneriat sau de vanzari, sa obtii ajutorul intr-un proiect personal, sa anticipezi reactiile partenerului de negociere si tehnici de contra-atac. Cursul te va invata cum sa folosesti tehnicile de negociere in avantajul tau, iar principalul instrument de lucru va fi play-rolul. Mai multe informatii despre curs gasesti pe site-ul www.traininguri.ro.

Foto: alleywatch.com

Autoare: Alina Burlacu
Redactor-sef Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24