Articole
12-03-2014

Ai un start up? Inscrie-te la cursurile gratuite ale scolii de business de la Cracovia, la cea de-a doua editie a academiei internationale de antreprenoriat pentru start-up-uri. Inscrierile se pot face pana pe 20 mai 2014.

Indiferent de resursele financiare, orice start-up romanesc se poate inscrie pentru a participa la a doua editie a cursurilor de business gratuite hub:raum Warp – turbo accelerator, ale hub:raum pentru Europa Centrală si de Est. Proiectul este dezvoltat in cadrul Deutsche Telekom Grup, la Cracovia, scrie adevarul.ro. Hub:raum pentru Europa Centrala si de Est este un program tip incubator pentru antreprenorii din domeniile IT, Internet si Telecomunicatii si Tehnologie.

Cursurile hub:raum Warp – turbo accelerator vor avea loc intre 7 si 14 iunie. Echipele selectate pentru participarea gratuita vor avea acces la workshop-uri si cursuri despre finantare pentru start-up-uri, dezvoltare de concept si modele de business, marketing si aspecte legislative, sustinute de antreprenori si experti internationali.

In plus, costurile de transport si de cazare pentru echipele selectate vor fi suportate de organizatori.

La prima editie au aplicat peste 150 de start up-uri din Europa Centrala si de Est, dintre care trei echipe romanesti au fost invitate sa participe si, una dintre ele, Omnipaste, a fost invitata sa devina parte din hub:raum si a primit 80.000 de euro pentru dezvoltarea proiectului.

Pentru aceasta editie, se cauta echipe cu proiecte deja dezvoltate sau persoane cu idei inovatoare. Daca vrei sa aplici trebuie sa completezi formularul pe www.hubraum.com/apply sau www.applytohubraum.com.

Foto: netocratic.com

Autoare: Alina Burlacu
Redactor-sef Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24