Articole
21-02-2014

Ca sa iti faci bagajele mai repede, te ajutam cu un top 5 destinatii de city break:

Amsterdam
Weekend-urile sunt ocupate tot timpul anului, de aceea trebuie sa va planificati excursia cu ceva timp inainte sau sa va uitati dupa ofertele last minute. Rezervati-va cateva ore pentru o cafea. Brad Pitt a ales De Dampkring, pe Handboogstraat. Sau puteti alege un tur al canalelor in Genie, un vechi vas militar utilizat pentru transportul obiectelor mari.

Barcelona
Sa va mai amintim? Barcelona e un vis! In acest moment, e mai cald decat in Romania, asa ca orasul e perfect de explorat la picior. Trebuie neaparat sa mergeti la Mercat de la Boqueria, pe Las Ramblas, si sa umpleti un cos cu de toate, pentru un picnic de neuitat pe plaja.

Dublin
Dublin este o destinatie excelenta pentru diversitatea culturala pe care o ofera, in orice moment. Primavara timpurie poate fi mai umeda si rece, dar cu atat de multe localuri si centre de arta in care te poti adaposti, chiar nu e nicio problema. Ce trebuie sa faci neaparat? O vizita la Spire of Dublin, sculptura cel mai inalta din lume, 120 metri, care este in egala masura iubita si urata de localnici.

Milano
Primavara este anotimpul perfect pentru a-l vizita, iar perioada de reduceri este perfecta pentru a-ti goli cardurile. Nu plecati acasa fara a merge la Corso Como (pentru shopping-viteza) dar si la Santa Maria delle Grazie unde, in fosta sala de mese a bisericii dominicane, se gaseste celebra Cina cea de Taina a lui da Vinci.

Paris
Orasul indragostitilor este superb indiferent de anotimp. Un bistro parizian, aproape in mijlocul strazii, de unde poti admira forfota orasului, Les Jardins de Luxembourg, Le Petit Palais, mult mai cochet decat Le Grand Palais, Le Musee d'Orsay, Champs-Élysees sunt doar cateva dintre locurile in care trebuie sa te opresti. Si, desigur, un pahar de sampanie in restaurantul din Tour Eiffel iti va da sentimentul unei zile complete.

Foto: ownersdirect.co.uk

Autoare: Alina Burlacu
Redactor-sef Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24