Articole
17-01-2014

Mediator intre angajator si angajat, departamentul HR determina hotarator potentialul de actiune al unei companii sau organizatii. Pentru o mai buna intelegere a asteptarilor la nivel profesional, atat din partea angajatorului, cat si din partea celui angajat, consultarea site-urilor dedicate HR-ului este extrem de utila atat pentru specialistii in HR, cat si pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca.

Pe cele mai multe site-uri dedicate locurilor de munca disponibile, filtrele de cautare sunt situate pe partea stanga a paginii de rezultate si includ optiuni, cum ar fi domeniul industrial, locatia in care este disponibil locul de munca si durata lui (full-time sau part-time).

Portalhr.ro este un site romanesc dedicat celor aflati in cautarea unui loc de munca, oferind de asemenea, consultanta, tipsuri pentru gasirea locului de munca potrivit, avand o sectiune dedicata legislatiei muncii,  dar si una pentru dezvoltarea personala.

Hr.com – The Human Resources Social Network reprezinta cea mai mare comunitate online pentru profesionistii din resurse umane. Avantajul acestui site este faptul ca ofera consultanta aproape imediata in diverse probleme, fiind foarte vizibil in retelele de socializare: Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube sau Google+.

Un site mai special este SimplyHired.com care ofera filtre de cautare pentru angajatii iubitori de animale, ecologisti, gay-friendly sau responsabili sociali, printre altele.

Hr.blr.com este un site dedicat atat angajatilor, dar mai ales specialistilor in resurse umane, oferind consultanta in diverse obstacole care pot aparea in viata angajatilor sau angajatorilor, cum sunt: cazurile de discriminare, accidentele la locul de munca, bolile incurabile sau decesele in familie si ceea ce prevede legea in astfel de cazuri.

Autoare: Denisa Cristache
Redactor Femei in Afaceri 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24