Articole
06-01-2014

In primele luni ale anului, sporturile zapezii sunt principala distractie rezervata weekend-urilor. Ca sa nu iti pierzi timpul cautand un loc interesant si apreciat, am realizat un top al celor mai cautate statiuni de schi din lume, realizat in functie de raspunsurile celor care le-au vizitat. Sase din cele zece locuri sunt ocupate de statiuni din SUA, asa ca ia-ti viza de turist cat mai repede!

1. Aspen (Colorado, SUA) este una dintre statiunile de top pentru sporturile de iarna si atrage toate categoriile de turisti care vor sa se bucure de partiile sale excelente.
2. Chamonix se afla in umbra Mont Blanc-ului francez si satisface doua categorii de oameni. Pentru schiori, ofera partii impresionante si periculoase, iar pentru ceilalti, restaurante, hoteluri scumpe si elegante, dar si privelisti fascinante.
3. Jackson Hole (Wyoming, SUA) are una dintre cele mai bune partii din lume iar complexul are hoteluri exclusiviste. Acolo gasiti una dintre cele mai bune tabere pentru schiorii avansati.
4. Kitzbuhel (Tyrol, Austria) este ideala pentru schiorii ce doresc sa se bucure de zapada pe timpul zilei si de restaurante cu meniuri exceptionale, seara.
5. Cortina este o statiune eleganta, unde totul se invarte in jurul sporturilor de iarna. Este cunoscuta ca una dintre cele mai in voga statiuni din Italia.
6. Niseko (Hokkaido, Japonia) este locul ideal pentru turistii ce vor sa schieze pe cea mai fina zapada din lume, aproape pe tot parcursul anului. De asemenea, izvoarele termale din zona sunt foarte apreciate.
7. North Conway reprezinta o mica parte din istoria Statelor Unite, cu unele dintre primele partii pregatite acolo inca din anii '20.
8. Crested Butte este un fost oras minier din Colorado, SUA, devenit mai tarziu o statiune de schi foarte cautata. Este apreciata pentru preturile mai mici decat la Aspen.
9. Girdwood este un oras izolat din Alaska (SUA) si una dintre cele mai bune statiuni de schi din Nord. Se pare ca acest loc ofera o atmosfera aparte si este preferat de oamenii de afaceri.
10. Bozeman se afla langa doi munti grozavi si ofera o gama larga de trasee pe munte, care pot fi foarte riscante. Este statiunea din Montana, SUA, despre care se stie ca traseele abordate pe propriul risc sunt exclusiv pentru doritorii de adrenalina.

Autoare: Alina Burlacu
Editor Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24