Articole
21-04-2016

Am asociat dintotdeauna inceputul primaverii cu startul la cumparaturi pentru reimprospatarea garderobei cu haine noi, potrivite pe zilele insorite si vremea calda. Cu siguranta te-ai intrebat si tu cum poti gasi piesele care sa se potriveasca tinutelor pentru birou, mai ales cand iti doresti sa le aduci si o pata de culoare, de veselie, mentinand, in acelasi timp, standardul calitatii.

 

Pentru persoanele norocoase, ce nu trebuie sa respecte un cod vestimentar la birou, optiunile sunt numeroase si isi pot da frau liber creativitatii in exprimarea stilului personal, chiar si in contexte business. Pentru cele mai putin norocoase, exista totusi posibilitatea de a include in garderoba culori vii si imprimeuri subtile, dar de efect.

 

Recomandarea noastra? Camasi cu imprimeuri florale, ce reusesc, prin creativitate si fler, sa combine o croiala dreapta, materiale excelente si culori simple cu modele florale incantatoare, ce schimba complet stilul tinutei in una plina de viata, eleganta si rafinata.

 

Florile sunt cele mai reusite ilustratii ale frumusetii si gratiei, parti din natura pe care le aducem in viata noastra pentru a o insenina si colora. Cand imbinam ceva atat de fermecator si feminin cu rigurozitatea lumii business reusim sa cream un tip nou de piesa, una care imbina ce este mai bun din ambele lumi.

 

Unde le poti gasi? In noua colectie ALISIA ENCO Flowers for Her, in patru modele diferite, insa fiecare dintre ele realizata din bumbac de cea mai buna calitate, cu croiala impecabila, ce va evidentia spiritul tau creativ si va lua locul celui mai indraznet accesoriu, astfel incat tu sa te remarci prin simpla prezenta.

 

Mai multe informatii poti afla aici: http://www.alisiaenco.com/ro/camasi/flowers-for-her

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24