Articole
04-07-2014

Cauti cadoul perfect pentru colegii tai, pentru partenerii de afaceri sau pentru potentialii clienti? Descopera cele 2 carti de business care au fost recomandate de catre TIME Specials ca fiind cele mai influente carti de business.

 

Scopul: “Un proces al imbunatatirii continue”

 

Cartea Scopul este bestseller din 1984 si este recunoscuta drept una din cartile de management cu cele mai mari vanzari in lume. Recent, aceasta carte a fost tradusa si in limba romana. Cartile lui Goldratt au fost traduse in peste 27 de limbi si s-au vandut in peste 6 milioane de exemplare pe glob.


In aceasta carte, dr. Goldratt prezinta solutionarea logica si practica a unui sir de probleme care privesc opt functii de baza ale oricarei intreprinderi:

  • procesele operationale
  • managementul proiectelor
  • marketing
  • managementul personalului
  • finante si masurari
  • sistemul de distributie si lantul de furnizare
  • vanzari
  • strategii si tactici

 

Scopul 2: “Nu este vorba de noroc"

 

Continuare a cartii "Scopul", aceasta este o carte unde "nu este vorba de noroc". Vei afla cum este posibil sa faci fata provocarii si sa transformi trei firme aproape in stare de faliment intr-o mina de aur.

Ce trebuie schimbat pentru a atinge acest scop... vei afla citind aceasta carte.

In „Scopul 2”, problemele cu care se confrunta personajul principal sunt si mai mari. El recurge din nou la Teoria Constrangerilor si incepe sa utilizeze un set de instrumente pentru a dezvolta o strategie cuprinzatoare in vederea eliminarii problemei cheie. Aceste metode sunt numite "Procesele gandirii". Dupa ce vei citi „Scopul 2” vei putea incepe sa aplici aceste tehnici in practica.

 

Autorul cartilor este Eliyahu M.Goldratt, lider cu renume mondial in domeniul dezvoltarii noilor conceptii si sisteme de administrare a businessului. El instruieste numeroase corporatii internationale, iar ideile sale conduc la schimbari radicale in activitatea firmelor mari.
El este fondatorul Goldratt Group (Goldratt Schools, Goldratt Marketing şi Goldratt Consulting) si al Institutului Avraham Y. Goldratt. Adesea, multe dintre cele mai mari corporatii internationale recurg la serviciile Dr. Goldratt in domeniul educatiei de afaceri.

Companii mondiale care implementeaza TOC sunt:
Boeing, Pfizer, Novartis, Procter&Gambel, HP, General Motors, Harris Corporation,
Dell, Alcatel, Intel, Microsoft, United States Air Force.

 

Pentru comenzi si informatii suplimentare, va rugam sa o contactati pe:

 

Inga Botnarenco
Director
TOC Center Consulting Romania
e-mail: Inga@toc.lt, inga.botnarenco@gmail.com
http://www.toc-center.eu

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24