Articole
01-12-2014

Uneori simtim ca ne departam de noi, ca nevoile ni s-au schimbat si nu ne mai satisface viata personala, profesionala, sociala, financiara, etc. Ajungem sa fim in cel mai greu de dus conflict, conflictul cu noi. Multe persoane traiesc acest conflict intens, vor sa schimbe lumea, dar fac munca administrativa, simt nevoia sa duca lucrurile la bun sfarsit, dar lucreaza intr-o organizatie care mai mult le pune piedici decat ii ajuta.

 

Poti descoperi acum ce anume te face sa te trezesti de dimineata cu zambetul pe buze, sa inveti care este cu adevarat conflictul tau interior, sa alcatuiesti un plan pentru viitorul tau, care te va aduce mai aproape de potentialul tau maxim.

 

Ai 2 intalniri la dispozitie pentru a afla cum sa fii cea mai importanta persoana din viata ta.

 

Cu cine?

Cristina Nicolai – in prezent lucreaza la o multinationala si invata cum sa schimbe viata oamenilor din jur.

Este Sef de Schimb, are oameni in subordine, ceea ce a scos-o din aria sa de confort. De ce? Pentru ca vrea sa ii dezvolte profesional si pentru a face acest lucru a trebuit sa se gandeasca la toate aspectele lor: activitati profesionale pe care stiu sa le faca, trasaturile de caracter pe care le au si in ce directie se pot indrepta astfel incat sa devina cea mai buna varianta a lor.

 

A participat la cursuri de Time Management, unul sustinut chiar de Brian Tracy, un om care a reusit sa ii arate cat de usor sunt de atins obiectivele setate. A sustinut cursuri de Time management in cadrul Incubator107, dupa care a ajuns sa sustina aceste cursuri si in cadrul unor conferinte internationale.

 

Cand?

Joi @incubator107, 4 decembrie 2014 de la 19:00 la 21:00

Duminica @ incubator107, 7 decembrie 2014 de la 16:00 la 18:00

 

Unde ?

Atelierul se tine in mansarda incubator107 din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti. Afla cum sa ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Inscrierea la atelier se face online. Apasa aici, inscrie-te si vino la atelier! Scrie sincer de ce vrei sa vii, de unde ai auzit de incubator107 si lasa numarul tau de telefon.

 

Donatia ta ajuta incubator107 sa supravietuiasca si incurajeaza mesterul. Sugeram o donatie de 30 lei pentru fiecare intalnire si 20 lei pentru studenti si liceeni.

Alte feluri in care puteti ajuta incubator107: promovarea in companii a Programului de descoperire a pasiunilor, inchirierea mansardei pentru alte traininguri sau evenimente, atragere de sponsorizari si altele: http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24