Articole
16-04-2015

Editura Publica si EY Romania au lansat cartea „The Virgin Way – Cum sa asculti, sa inveti, sa razi si sa conduci” de Sir Richard Branson, care cuprinde unele dintre cele mai pertinente sfaturi ale lui Richard Branson, oferite in urma experientelor si intamplarilor care l-au facut unul dintre cei mai cunoscuti si respectati antreprenori din lume.

 

Branson considera ca a facut cea mai buna alegere cand s-a retras de la scoala de business pentru ca, in opinia sa, daca s-ar fi conformat normelor dupa care se construieste o afacere, este posibil ca nici Virgin Records, nici Virgin Atlantic sa nu fi existat vreodata. Multe dintre reusitele lui Branson se datoreaza incapatanarii sale de a nu respecta si de a reinventa regulile.

 

The Virgin Way a fost declarata in 2014 cea mai buna carte de business de catre publicatia Business Insider. Nu este o carte conventionala despre ce inseamna sa fii lider, dar este suficient sa spunem faptul ca Richard Branson a fost ales intr-un sondaj realizat in 2012 ca persoana pe care britanicii ar prefera-o sa le fie manager.

 

Cartea lui Richard Branson marcheaza primul volum al colectiei “Co-lectia de antreprenoriat”, ce va aparea cu sprijinul EY Romania si va fi dedicata antreprenoriatului. EY Romania continua astfel colaborarea inceputa acum trei ani cu editura Publica, care a condus la editarea a patru volume: Descopera-ti elementul de Sir Ken Robinson, Cum iţi vei masura viata de Clayton Christensen, Stand Out de Marcus Bukingham si Focus de Tory Higgins si Heidi Grant Halvorson.

 

“EY Romania lucreaza alaturi de antreprenori din intreaga lume de cel putin 30 de ani si deruleaza atat in Romania cat si la nivel global multe proiecte de crestere a antreprenorilor si de dezvoltare a antreprenoriatului, de aceea parteneriatul cu editura Publica, pentru publicarea colectiei prin care antreprenori de succes isi impartasesc lectiile invatate de-a lungul timpului construind afaceri, a venit cat se poate de natural. Contam ca aceasta colectie sa aiba un ecou real in randul antreprenorilor romani si al celor care se gandesc sa devina antreprenori”, a declarant Bogdan Ion, CMP, EY Romania.

 

Copyright: Femei in Afaceri 2020 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24