Articole
27-04-2014

Imediat dupa mini-vacanta de Paste a inceput sa se vorbeasca in reviste sau la televizor despre deschiderea sezonului estival si, prin urmare, despre ofertele privind vacantele de vara. Pentru a ne simti excelent in timpul vacantei de vara nu trebuie sa alegem doar locul potrivit in care sa ne petrecem zilele libere sau outfitul cel mai nimerit pentru o zi torida, ci si coafura care sa se potriveasca cu forma fetei pe care o avem si starea de spirit in care ne aflam.
 

Sa descoperim impreuna trendurile cele mai pregnante in materie de coafuri pentru vara anului 2014!
 

#1 Coafura trapez in onduleuri
 

De obicei, stilistii folosesc extensii de par pentru realizarea unei astfel de coafuri, dar se poate realiza si acasa in cazul in care aveti par mediu sau lung. Dinspre radacini pana spre zona urechilor se respecta forma unui trapez pentru ca parul sa cada apoi pe umeri in bucle lejere. Cu sau fara coafura trapez, buclele lejere raman in trend si in a doua parte a anului 2014.
 

#2 Anii ’60, din nou actuali
 

Daca nu ati observat inca din tinutele vestimentare, veti afla cu siguranta din coafurile pe care tot mai multe vedete si modele le afiseaza pe covorul rosu: anii ’60 s-au intors! Coafurile de tip Twiggy in care bretonul urmeaza o linie lunga iar suvitele sunt taiate asimetric, scurte, este coafura ideala pentru femeile cu fete lungi si trasaturi bine definite.
 

Derivata din coafura Twiggy este si coafura androgina, un look modern, foarte tineresc, dedicat doamnelor si domnisoarelor mai indraznete in abordare.
 

#3 Bobul ramane in trend
 

Orice am alege in materie de vestimentatie, se pare ca bobul si liniile geometrice in materie de tunsori raman in trend si in vara acestui an. Coafura de tip bob ofera un look urban, deosebit de elegant ce se potriveste imaginii de femeie puternica, femeie-lider, ce nu uita totusi sa-si puna in valoare feminitatea. Indiferent ca vorbim de un bob drept sau de un bob cu ondeleuri lejere, acest tip de coafura se va potrivi oricarui eveniment la care vei decide sa participi.
 

Foto: mayra.ro

 

Autoare: Carmen Rotaru

Redactor Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24