Articole
14-05-2015

Te invitam sambata 23 mai, de la 11:00 la 19:00, la Fundatia Calea Victoriei, in curtea racoroasa din Popa Soare 40 si in salile frumoase de la etaj, sa povestim, la un pahar de limonada, despre ce SCOLI DE VARA am pregatit pentru iunie, iulie si august.

 

La Targul Scolilor de Vara, cu intrare libera, ai reducere de 15% la orice curs ales din programa de vara. Atelierele sunt concentrate intr-o saptamana, de luni pana vineri, gandite ca o scurta vacanta culturala in Bucuresti. La scolile de vara poti cunoaste oameni interesanti, poti explora taramuri noi si iti poti dezvolta talentele native.

 

„Meniul” Fundatiei cu delicatese culturale si idei de dezvoltare personala este extrem de apetisant, potrivit pentru toate gusturile si varstele:

 

 

Atmosfera va fi animata, incepand cu ora 16:00, de catre fetele de la Symphactory Strings Quartet, care ne pregatesc un spumos recital - la vioara, viola si violoncel - cu piese celebre de jazz, rock, pop, bossa nova, tango, blues si cantonete.

 

De asemenea, la targ va puteti rasfata descoperind creatiile seducatoare si vesele ale unor artisti, artizani si designeri romani:

 

 

In salon, vom proiecta fragmente din inregistrarile video de la evenimentele noastre cu personalitati culturale, «BEST OF…» cu istoricul Neagu DJUVARA, dirijorul Tiberiu SOARE, istoricul Georgeta FILITTI, antropologul Vintila MIHAILESCU, specialista in istoria costumului Adina NANU, scriitorul si eseistul Dan C. MIHAILESCU etc.

 

Reducerea de 15% nu se cumuleaza cu discountul oferit posesorilor cardului de fidelitate FCV, studentilor si pensionarilor.

 

Mai multe detalii despre Targ si programul Scolilor de Vara de la Fundatia Calea Victoriei gasiti pe www.victoriei.ro

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24