Articole
17-01-2014

Tinerii intre 11 si 20 de ani au ocazia sa studieze timp de doua saptamani in colegii de top din Marea Britanie, daca isi demonstreaza creativitatea in cadrul concursului national de creatie Shakespeare School Essay Competition.

Pentru a ajunge in taberele de engleza din Marea Britanie, tinerii sunt invitati sa inscrie un eseu in limba engleza pe site-ul www.shakespeare-school.ro, pana pe 31 martie.

Participarea la concurs este gratuita, iar premiile pentru marii castigatori sunt tabere de engleza de doua saptamani in Marea Britanie, in campusurile unor universitati sau colegii de top.

Pentru a participa, tinrii trebuie sa redacteze un eseu despre un sistem educational ideal, pornind de la discursul TED al unui adolescent despre cum scoala ar trebui sa ne invete sa fim fericiti si sa avem succes.

Concursul national de creatie Shakespeare School Essay Competition este la cea de-a 6-a editie, in editiile anterioare s-au inscris anual 4000-5000 de tineri, din toate judetele tarii.

Competiţia este organizată pe două categorii de vârstă, 11-14 ani si 15-20 de ani. Participantii pot inscrie gratuit eseurile online pe site-ul www.shakespeare-school.ro, pana pe 31 martie. Dupa selectia celor mai bune 30 de eseuri, profesorii Shakespeare School stabilesc ierarhia finala, in urma unor scurte interviuri cu finalistii.

Shakespeare School Essay Competition isi propune sa stimuleze gandirea creativa, spiritul de inovatie si originalitatea, sa motiveze tinerii sa isi perfectioneze limba engleza. Concursul le ofera sanse egale tinerilor din intreaga tara de a experimenta viata intr-un campus universitar britanic de top si de a studia limba engleza la cele mai inalte standarde.

Startul competitiei a fost dat pe 15 ianuarie. Mai multe detalii despre tema si regulament se gasesc pe pagina competitiei pe http://shakespeare-school.ro/engleza-adolescenti/essay-competition

Concursul este inclus in Calendarul Activitatilor Educative al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti. Ambasadorul competiţiei este Lorand Soares Szasz, business coach, trainer, speaker si antreprenor, un exemplu remarcabil de succes in cariera.

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie, fondata in anul 2011, este o organizatie nonprofit ce ajuta copiii si tinerii sa isi perfectionze limba engleza. Printre proiectele asociatiei se numara ore de engleza in centre sociale, burse de studiu pentru aprofundarea limbii engleze, concursuri de creatie, ateliere de educatie pentru parinti. Mai multe detalii pe site-ul www.asociatiapentrueducatie.ro

Autoare: Alina Burlacu
Editor Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24